Wandelmaatjes gezocht voor bewoners de Regt

NULL

Wandelmaatjes gezocht voor bewoners de Regt


Beek en Donk - Enkele maanden geleden zijn ze binnen zorgboogcentrum De Regt begonnen met een wandelclubje. Bewoners in het huis die rolstoelafhankelijk zijn, kunnen zich opgeven om iedere week op dinsdagochtend mee te gaan wandelen.

Voor iedere bewoner hebben zij een vrijwilliger nodig. De bewoners vinden het geweldig om heerlijk naar buiten te kunnen. En het is dan ook heel dankbaar werk als je ziet dat je mensen zo blij kunt maken. Zij genieten er ontzettend van en dat geeft de vrijwilligers ook weer een goed gevoel.

Zij starten rond 09.30 uur op dinsdagochtend. De vrijwilligers beginnen met het ophalen van de mensen en verzamelen beneden in de Gasterij. Meestal loopt men een ronde van ongeveer 45 minuten, afhankelijk van het weer. Na de wandeling drinken ze nog gezellig een kopje koffie in de Gasterij en brengen ze de mensen daarna weer terug naar hun kamer.

Momenteel zijn er drie vrijwilligers actief en zouden ze het fijn vinden als het team aangevuld wordt met nieuwe vrijwilligers. Belangstellenden kunnen ook altijd een keertje meelopen om te kijken of het iets is. De vrijwilligers hopen dat u zich geroepen voelt om deel te nemen en de mensen te verblijden met een heerlijke wandeling.

Voor aanmelding of meer informatie kan men contact opnemen met May de Vries, activiteitenbegeleidster 06-52730435 of per mail: may.de.vries@zorgboog.nl