Afbeelding

Seniorenkoor St. Joachim huldigt jubilarissen

NULL

Seniorenkoor St. Joachim huldigt jubilarissen


Beek en Donk - Afgelopen dinsdag vond in Café Dave van de Burgt de jaarvergadering plaats van Seniorenkoor St. Joachim uit Beek en Donk. De jaarvergadering kreeg een extra feestelijk tintje omdat aansluitend enkele jubilerende koorleden werden gehuldigd. Daarvoor schoof tijdens de vergadering voorzitter Wim Willems van REBO (Regionale Bond van Ouderenkoren) Noord-Brabant aan.


St. Joachim heeft bijna ieder jaar wel jubilerende koorleden. In 2012 werden vier leden van het koor gehuldigd, vorig jaar vijf en dit jaar kregen liefs zes leden een beloning voor hun jarenlange inzet voor het koor. Door de voorzitter en de secretaris van REBO Noord-Brabant, Annie van Schijndel, kreeg ieder een onderscheiding opgespeld en de bijbehorende oorkonde uitgereikt. Daarbij was voor Annie een dubbelrol weggelegd. Het als REBO-bestuurslid mede de versierselen uitreiken én als jubilerend lid van het koor er zelf één opgespeld krijgen!

De zes jubilarissen:
10 jaar (bronzen draagspeld): mevr. Mien Manders
15 jaar (zilveren draagspeld): mevr. Maria van Erp, Nellie van der Heijden, Mien Reijnen, Annie van Schijndel en dhr. Antoon van Wanroy.