Bridgen bij 'De Poort van Binderen'

NULL

Bridgen bij 'De Poort van Binderen'


Lieshout - Mist u de Max tv cursus bridge al? De Lieshout Bridgeclub 'De Poort van Binderen' biedt opvang! Eind februari was de laatste les van de televisie-cursus ‘Iedereen kan bridgen’ bij omroep Max. De cursus was laagdrempelig, lichtvoetig, interessant en begeleid door een speciale website, waar alle kijkers gratis en vrijblijvend konden oefenen. Deze website registreerde een grote opkomst.


Maar nu? De cursus is voorbij, de website wordt niet verder ontwikkeld, en men vond het toch wel erg leuk! De Lieshoutse bridgeclub ‘De Poort van Binderen’ is sinds jaar en dag aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond die dit mede heeft georganiseerd, en heeft zich aangemeld om na afloop de kijkers, die verder willen, op te vangen. Eventueel met een aparte lijn op de club, of met een speciaal oefenprogramma, of verdere lessen met praktijkoefeningen, net waar de kijkers behoefte aan hebben.

Heeft men met plezier en interesse de televisie lessen hebt gevolgd, dan heeft men nu de kans om dat vrijblijvend bij de Lieshoutse bridgeclub voort te zetten. En als men wel eens een les hebt gemist, ook geen probleem, ze doen het nog eens dunnetjes over. De nadruk ligt vooral op het met elkaar spelen, met voor- en nabespreking van de spellen met ervaren begeleiding. In het begin doen ze dit met beginners onder elkaar. Maar als men meteen op de club wil komen spelen, ook prima, ook daar is men welkom.

Op de club spelen ze op dinsdagmiddag en woensdagavond in het Bavaria Brouwerij Café aan de Heuvel in Lieshout, een fantastische, gastvrije en sfeervolle locatie. De beginnersgroepjes spelen met vieren of achten bij iemand van de club thuis, of – indien mogelijk en gewenst – bij een van de deelnemers thuis.

Voor meer informatie of aanmelding, kunt u bellen of mailen: poortvanbinderen@gmail.com of Marie-José Kobussen tel. 0499–375017 - mjkobussen@xs4all.nl. Ook is er informatie verkrijgbaar via de website www.poortvanbinderen.nl.

Je vond het interessant genoeg om aan de tv-cursus te beginnen, zet nu de stap naar bridgen ‘in het echt’, en bel of mail met bovenstaande.