Afbeelding

Laarbekenaren introduceren ondernemersbeurs: Bedrijvig Laarbeek

NULL

Laarbekenaren introduceren ondernemersbeurs: Bedrijvig Laarbeek


Laarbeek – Ondernemers opgelet! In het eerste weekend van november vindt in De Couwenbergh in Aarle-Rixtel een tweedaagse ondernemersbeurs plaats: Bedrijvig Laarbeek. Het is dé plek waar je je bedrijf kunt profileren. Op zaterdag voor en door ondernemers, op zondag voor consumenten.

Een achttal ondernemers heeft het initiatief hiervoor opgepakt en de handen uit de mouwen gestoken om deze beurs te realiseren. Wil jij erbij zijn als bedrijf? Geef je dan snel op, zodat je verzekerd bent van een plaatsje op deze unieke, lokale bedrijvenbeurs.

Thema’s
De beurs vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 november van 11.00 tot 17.00 uur. De ruimtes in De Couwenbergh worden onderverdeeld in diverse thema’s. Deze thema’s zijn: De Mens & zijn Gadget (Design & Techniek), Lijf & Leden (Welness en Lifestyle) Silicon Laarbeek (ICT), Bouwen aan de Toekomst (Bouw), Bij de buren is het Gras altijd groener (Tuin & Landschap), Gastvrij Laarbeek (Food & Well being) en Boter, Kaas & Eieren (Agrofood & Technology).

Tijdens de beurs staat het ‘keten denken’ centraal. Dit houdt in dat de bedrijven per thema aan elkaar gekoppeld worden en samen hun ondernemingen op een innovatieve manier profileren.

Doel
“Het doel van deze beurs is om bekendheid te geven aan producten en diensten van Laarbeekse bedrijven, zowel aan collega-ondernemers als de particulieren in Laarbeek en omgeving”, vertelt bestuurslid van Bedrijvig Laarbeek, Chris de Hoog, waarop hij vervolgt: “Daarnaast leg je als ondernemer tijdens deze beurs verbindingen met andere ondernemers in Laarbeek middels een thematische indeling en wordt via deze beurs het ondernemersklimaat in Laarbeek gestimuleerd.

Interesse
De thema’s zijn zo breed mogelijk ingedeeld, dat alle Laarbeekse ondernemers kunnen deelnemen. Kun jij je met jouw bedrijf vinden in één van bovenstaande thema’s? En heb jij zin om met andere ondernemers in Laarbeek samen te werken en hierdoor jouw netwerk uit te breiden? Dan is Bedrijvig Laarbeek iets voor jou! Aan de deelname zijn wel kosten verbonden. Wie meer informatie over de beurs wil, kan een mail sturen naar bedrijviglaarbeek@gmail.com, waarna de organisatie contact met je opneemt.

Voorbereidingsavond
Op donderdagavond 24 april vindt om 20.00 uur een voorbereidings- en informatieavond plaats over Bedrijvig Laarbeek in de Couwenbergh in Aarle-Rixtel. Serieus geïnteresseerde ondernemers zijn, na een mailtje aan bovenstaand e-mailadres, van harte welkom op deze avond.