Telekids Disco Show in Openluchttheater Mariahout

NULL

Telekids Disco Show in Openluchttheater Mariahout


Mariahout - Heb jij altijd al helemaal los willen gaan tijdens de Telekids Discoshow? Dat kan, want op zondag 25 mei komt deze spetterende show naar Openluchttheater Mariahout! Dat wordt wel een heel bijzondere opening van het kinderseizoen.


De Telekids Disco Show is een 3-uur durende all-in show, waarbij kinderen van alle leeftijden zich helemaal kunnen uitleven. Om 13.00 uur wordt het kinderseizoen officieel afgetrapt met de speciale Telekids kinder-DJ, die je laat swingen, zingen en springen op de allerleukste muziek.

Tijdens de show zijn er verschillende Telekids spelletjes te doen, kan men super coole prijzen winnen en nog veel meer! Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids. De foto’s kunnen de kinderen na de show downloaden via telekids.nl.

Zoals ieder jaar is de opening van het kinderseizoen ook een podium voor de winnaars van de miniplaybackshow. De beste playbackacts uit Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout laten zich van hun beste kant laten zien wanneer ze naast de DJ het podium betreden.

Deze spectaculaire show mag men natuurlijk niet missen! Dus trek snel je dansschoenen aan en zorg dat je erbij bent. Voor kaarten en meer informatie ga naar www.oltm.nl. Openluchttheater Mariahout, beleef meer!