Oproep Scouting Lieshout-Mariahout voor nieuwe leiding

NULL

Oproep Scouting Lieshout-Mariahout voor nieuwe leiding


Lieshout/Mariahout - Scouting Lieshout - Mariahout is een, voor scoutingbegrippen, relatief kleine groep met ca. 50 leden verdeeld over 3 speltakken (Bevers, Welpen en Scouts). Onder begeleiding van de leiders worden er wekelijks allerlei leuke activiteiten gehouden. Hierbij staan spelen in het bos, klimmen, avonturen beleven, kamperen en uitdagende activiteiten centraal.


Het afgelopen jaar heeft scouting Lieshout Mariahout een vernieuwd onderkomen gekregen en met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht, staan ze dan ook te popelen om in en rond de blokhut weer allerlei leuke, maar ook leerzame, activiteiten te organiseren. Hiervoor is het van belang dat er per groep minimaal twee leiders zijn. De afgelopen jaren is dit met veel plezier door een zestal leiders gedaan, maar helaas zal een aantal van hen dit binnenkort niet meer kunnen doen. Het zou dan ook erg jammer zijn als er door een tekort aan begeleiding deze activiteiten beperkt worden.

Ben jij iemand, die het leuk vindt om activiteiten en programma’s op te zetten, en die de tijd kan vrijmaken om bij een van deze groepen leiding te gaan geven, dan nodigt Scouting Lieshout-Mariahout je van harte uit om eens te komen kijken. Natuurlijk is het geweldig als je al ervaring en affiniteit met scouting hebt, maar dit is zeker geen must!

De opkomsten worden gehouden op woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur, donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Dus, voel je jezelf geroepen om scouting Lieshout Mariahout te helpen door je aan te sluiten als leidinggevende, neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan door te bellen met Mark Vorstenbosch, tel. 06-28726749 of Sjannie Biemans, tel. 0499-423619