Afbeelding

Activiteiten seniorenvereniging KBO Lieshout in augustus

NULL

Activiteiten seniorenvereniging KBO Lieshout in augustus



Lieshout - Seniorenvereniging KBO Lieshout heeft in augustus weer diverse activiteiten op het programma staan. Zo vindt op woensdag 13 augustus de traditionele bedevaart van de vier seniorenverenigingen van Laarbeek naar Mariahout plaats en een week daarna is het tijd voor de bedevaart naar Kevelaer. 


Op woensdag 13 augustus begint om half drie de Heilige Mis. Na de mis is er een processie in het park met koffie en cake. Bij slecht weer wordt de koffie bij restaurant De Pelgrim geserveerd. Wie zelf geen vervoer heeft, kan voor een euro meerijden. Even laten weten bij de Inloop.

Bedevaart Kevelaer
Ook in 2014 staat de bedevaart naar Kevelaer weer in het jaarprogramma. Fietsers vertrekken woensdag 20 augustus om 09.00 uur vanaf het Dorpshuis en keren donderdag huiswaarts. Zij overnachten in het Priesterhuis. Deelnemers die voor de bus kiezen, vertrekken ’s woensdags om half twee vanaf het Dorpshuis en keren in de avond terug. De mis wordt opgedragen door pater Verstappen en acoliet Jan Booy Lieuwes. Voor de muzikale omlijsting zorgt Seniorenkoor Vogelenzang. Inschrijven kan bij de Inloop waar ook de betaling gedaan kan worden.

Activiteitenprogramma
Bij KBO Lieshout kunt u deelnemen aan een gevarieerd programma van activiteiten. Denkt u eens aan de lezingenreeks kunstgeschiedenis en de filmcyclus, die in het najaar weer beginnen. Of de dagexcursies en meerdaagse reizen. Regelmatig zijn er lezingen over gezondheid en ziektes. Maar lid zijn van KBO Lieshout betekent ook: korting bij twee Lieshoutse bloemenzaken, korting bij Zoo Parc Overloon en hulp bij thuisadministratie en computerproblemen. De Inloop is tot en met dinsdag 19 augustus in de Hofkamer van Franciscushof, iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur.

Foto: KBO fietsdag lunch