Afbeelding

Beleef Gerard van Maasakkers en Pink Floyd in Openluchttheater Mariahout

NULL

Beleef Gerard van Maasakkers en Pink Floyd in Openluchttheater Mariahout


Mariahout - Deze week staan er weer twee muzikale programma’s in het openluchttheater. Voel je thuis met het gemoedelijke theaterprogramma van Gerard van Maasakkers, of laat je verbluffen door een tribute band die wel zo dicht bij het origineel komt dat je er rillingen van krijgt. En geniet hoe dan ook van de muziek en de sfeer in Openluchttheater Mariahout.


Gerard van Maasakkers
Op zaterdag 23 augustus om 20.30 uur staat Gerard van Maasakkers in het openluchttheater met zijn nieuwe theaterprogramma ‘Allez’. In Allez verhaalt Gerard over het kind dat hij nooit had, over de stille tragiek van twee mannen in een bejaardenhuis, over de lucht die nog vol dagen zit… Altijd eenvoudig van taal, altijd met zo’n wuivende melodie, altijd oprecht. Van Maasakkers zingt àltijd liedjes van altijd.

The Pink Floyd Sound
Op 29 augustus om 20.30 uur kom je dichter bij Pink Floyd dan je ooit bent geweest, met de sound zoals Pink Floyd die ooit ten gehore bracht. Dat is, zoals de naam al verraadt, hetgeen waar The Pink Floyd Sound zich in onderscheidt. Pink Floyd zoals Pink Floyd bedoeld is. De ademende solo's, zwierige orgeltonen en psychedelische effecten: het zit er allemaal in. Een wervelende licht- en videoshow maken het audiovisuele spektakel compleet. Kortom, een unieke impressie die door geen enkele muziekliefhebber gemist mag worden.

Voor kaarten en meer informatie ga je naar www.openluchttheater-mariahout.nl. Openluchttheater Mariahout, beleef meer!

?Foto: Gerard van Maasakkers