Afbeelding

Viering 70 jaar Bevrijding met Stichting Revue Aarle-Rixtel

NULL

Viering 70 jaar Bevrijding met Stichting Revue Aarle-Rixtel



Aarle-Rixtel - Dit jaar is het 70 jaar geleden dat onze regio werd bevrijd van de Duitse bezetting. Ter gelegenheid hiervan zijn er in de Gaviolizaal in Helmond een aantal activiteiten met als thema ‘Bevrijding’, waaronder een avondvullend optreden van de Stichting Revue Aarle-Rixtel.


Op uitnodiging van het organiserend comité zullen de leden van de revue op woensdag 24 en donderdag 25 september, telkens om 19.50 uur een feestelijk programma brengen rondom dit thema. Bezoekers kunnen genieten van een huldeblijk aan onze bevrijders, van enkele komische sketches en van vele bekende Engels- en Nederlandstalige liedjes uit die tijd. Dit alles zal worden afgewisseld met de gezellige muziek van de draaiorgels die in de Gaviolizaal staan opgesteld. Het zal anders zijn dan bij de viering van 50 jaar bevrijding, toen de Aarlese Revue met vele leden en een grote productie (de Bevrijdingsrevue) in de Dreef en in het Speelhuis stonden, ‘groots’ wordt het ook nu.

Proef de sfeer van weleer en kom op 24 of 25 september naar de Gaviolizaal. De zaal is open vanaf 19.00 uur en kaartjes à €5,00 (incl. een kopje koffie of thee) zijn verkrijgbaar bij Snoeperij Jantje in Aarle-Rixtel en bij de VVV in Helmond.

Verder brengt Revue Aarle-Rixtel op zondag 28 september van 16.00 tot 17.00 uur een klein bevrijdingsprogramma met enkele liedjes op de kiosk in Aarle-Rixtel. Tot ziens bij de Aarlese Revue!

Foto: Aarlese Revue