Afbeelding

Yammas Mariahout naar Walibi World

NULL

Yammas Mariahout naar Walibi World



Mariahout - Zondag 31 augustus was het jaarlijkse uitstapje voor de Yammas leden. Om 8.30 uur vertrokken 46 jongeren en vrijwilligers richting Walibi World.


Hoewel het een lange rit was, wist iedereen zich goed te vermaken in de bus. Rond 10.30 uur kon de jeugd zich gaan vermaken in de snelle achtbanen. Het was leuk om te zien dat de meeste meiden een joekel van een handtas bij hadden, wel praktisch in een pretpark! Veel jongens waren herkenbaar in hun trainingspak van voetbalvereniging Mariahout. Soms kwamen de jongeren of vrijwilligers bleekjes uit een attractie. Vooral op de bank werden ze helemaal dolgedraaid, en hadden ze weinig praatjes.

Rond 17.15 uur vertrok de bus weer naar Mariahout. In de Pelgrim kreeg iedereen nog een frietje aangeboden door Yammas. Yammas kan terugkijken op een geslaagde dag. Dit uitstapje is mede mogelijk door de flessenactie van december 2013. Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Vrijdag 12 september is het zover. Hou de site goed in de gaten. Yammas be there! www.yammas.nl.

Foto: Yammas op bezoek in Walibi World