Ganzegatse bekendmakingen

NULL

Ganzegatse bekendmakingen



Aarle-Rixtel - Nog even en dan gaat het seizoen 2014/2015 echt weer beginnen. Als voorproefje organiseert Ganzegats hofkapel op vrijdag 7 november een benefietavond in MFC de Dreef. Zondag 9 november presenteren CV Ganzegat dan de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses, waarna op zaterdag 15 november het prinsenbal plaatsvindt.


Wie wordt prins van Ganzegat 2015?
Op 15 november om 19.30 uur neemt men op het bordes van de Couwenbergh afscheid van prins Jan Willem den Uurste en prinses Monique. Zij hebben het afgelopen jaar op enthousiaste wijze de carnavalskar getrokken. Hoewel prins Jan Willem bij zijn afscheid op carnavalsdinsdag nog adviseerde om geen prins te worden, is de organisatie er toch in geslaagd om een nieuwe prins te vinden. Helaas voor Jan Willem, hij moet toch een stapje terug doen en wordt dus niet voor de tweede keer prins van Ganzegat. Jammer voor hem. De komende weken worden er in de media weer hints gegeven over wie de nieuwe prins van Ganzegat gaat worden. De eerste hint was al bekend: 1. Haiduugut. Daar voegen ze nu maar liefst 3 hints aan toe: 2. Blauw is ok moi, 3. Dikkopke, 4. Vis in ’t watter. Nou, langzaam wordt het duidelijk wie de nieuwe prins gaat worden.

Dank je wel Partyhosen
Op vrijdag 3 oktober en zaterdag 4 oktober vond in de tent aan het Heuvelplein het oktoberfest plaats. De Partyhosen hadden een prachtig gebaar richting stichting organisatie carnaval Ganzegat gedaan door entreekaarten ter beschikking te stellen en door een deel van de opbrengst van de verkoop van hoedjes af te staan. Dit bracht voor de stichting organisatie carnaval Ganzegat een aardig bedrag op en helpt om de zaken financieel weer op orde te krijgen. Hun hartelijk dank gaat uit naar de Partyhosen en alle kaart- en hoedjeskopers.