Kerstgala disco bij &RG-teens

NULL

Kerstgala disco bij &RG-teens



Lieshout – &RG-teens houdt op vrijdag 12 december een kerstgala disco in de Club Energie, jeugdruimte van het Dorpshuis in Lieshout. Heb jij een mooie smoking of een lange jurk ? Maak er zelf een en laat deze maar eens zien ! Doe mee, verkleed je en win mooie prijzen. Misschien word jij &RG-teen van de maand?


Party Jockey Tim heeft voor dit thema zijn muziek op maat geselecteerd maar zeker niet te strak. Hij zorgt ervoor dat je de hele avond in je mooie outfit stijlvol staat te swingen en geniet van de ritmische muziek. Dit is de laatste disco van 2014. Let op! Deze disco en aankomende disco’s zijn weer op vrijdag en beginnen weer om 19.30 uur.

De toegang tot &RG-teens discoavond is voor tieners met een pasje gratis en iedere gezellige jeugdige tiener ( groep 7 ) tot en met 15 jaar is tegen betaling van €1,50 van harte welkom. De Discozaal is open vanaf 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent om het allemaal mee te kunnen maken want om 22.00 uur is deze bijzondere avond weer voorbij. Kijk ook voor meer informatie op www.energyteens .nl.