Nieuw leven in Dierenpark Regter Eind

NULL

Nieuw leven in Dierenpark Regter Eind



Beek en Donk - De winter is nog maar net begonnen en toch is er al nieuw leven op dierenpark Regter Eind in Beek en Donk. Het Drents heideschaap heeft twee lammetjes geworpen. Een van het vrouwelijk geslacht en een mannetje.


Moeder waakt zorgvuldig over haar kroost. U kunt de eerste nieuwe jonge dieren van het jaar bezichtigen in de kraamhokken van het dierenpark. De komende weken verwachten de verzorgers van het park nog een aantal nieuwe geiten.

Het dierenpark heeft een grote aantrekkingskracht op lokale bezoekers maar is de laatste tijd ook landelijk in het nieuws gekomen door een reportage in de Volkskrant van afgelopen kerst. De bekende portretfotograaf Mike Roelofs (www.mikeroelofs.eu) heeft enkele prachtige foto’s van de dieren gemaakt. Steeds vaker is er ook interesse van bezoekers van buiten de gemeente om het prachtige werk van de vrijwilligers te komen bewonderen. Het park heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Nieuwe gebouwen, beplanting en boomkorven hebben er voor gezorgd dat het dierenpark er steeds mooier uit is gaan zien. De medewerkers hopen dit jaar de voltooiing van de opknapwerkzaamheden te kunnen afronden.

Voor al deze werkzaamheden zijn actieve mensen nodig die een steentje bij willen dragen aan het realiseren van de doelstelling van het dierenpark. Indien u een of meerdere dagdelen vrij kunt maken om de vrijwilligers te komen helpen dan zijn zij zeer vereerd met uw bijdrage. Neem contact op met Cor Boudewijns tel. 0492-463004 of kom in de voormiddag langs op het park. Dierenpark Regter Eind is te vinden aan de Hermelijnstraat te Beek en Donk. (zijstraat van de Otterweg, achter het voormalige bejaardenhuis de Regt).