Films kijken bij jongerencentrum OJA

NULL

Films kijken bij jongerencentrum OJA



Aarle-Rixtel - Jongerencentrum OJA, Snoeperij Jantje en Cendra, jeugd- en tienercentrum,
starten dit jaar op 18 januari met een nieuwe samenwerking om voor de jeugd van Laarbeek enkele filmdagen te organiseren.


Zo wordt er voor de jeugd tot 12 jaar de film ‘Loenatik, Te Gek!’ gedraaid en voor de tieners tot 16 jaar de film ‘The young and prodigious T.S. Spivet’. Deze eerste filmdag wordt gehouden in het jongerencentrum OJA, gelegen aan de Schoolstraat 2 in Aarle-Rixtel.

‘Loenatik, Te Gek!’
Op 18 januari wordt om 13.00 uur de familiefilm ‘Loenatik, Te Gek!’ afgespeeld voor de jeugd tot 12 jaar. Deze komedie/familiefilm gaat over 5 ‘gekken’, die weer in de maatschappij terugkeren en een prettig gestoorde zoektocht naar hun ontvoerde voormalige zuster maken. De film duurt 88 minuten. De entree bedraagt €1,00. Dit is inclusief een snoepzak, welke je na de film ontvangt. De zaal is geopend vanaf 12.30 uur. Ouders zijn natuurlijk ook welkom. Voor hen is er gratis entree en geen snoepzak.

‘The young and prodigious T.S. Spivet’
Voor de tieners van 12 tot 16 jaar is er de film ‘The young and prodigious T.S. Spivet’. Een leuke avontuurlijk jeugdfilm over een slimme, eigenwijze 10-jarige jongen die een wonderbaarlijke reis door Amerika maakt. De zaal is open om 15.45 uur. Deze film start om 16.00 uur en duurt 105 minuten. De entree bedraagt €2,00.