Afbeelding

Gezellige KansPlus carnavalsavond

NULL

Gezellige KansPlus carnavalsavond



Beek en Donk - De mensen van KansPlus hebben vorige week vrijdagavond met volle teugen genoten van de carnavalsavond bij Café/Zaal Dave van de Burgt. De Club van 100 van de Teugelders van Ganzendonck had voor een gezellig programma gezorgd, wat werd aangevuld door muzikaal zangtalent vanuit de KansPlus leden zelf.


KansPlus Prins Koen Leenders en Prinses Petra Engels (beiden uit Beek en Donk) en Adjudant Joel Verbakel (Aarle-Rixtel) hadden het overduidelijk prima naar hun zin. Het orkest Waizenutmat, zanger Willy van Oorschot en DJ No Talking waren er voor de nodige feestnummers, waarop flink werd gehost en gedanst. Prins Luuk XLIII, Prinses Marianke en het Gekleed gevolg, Jeugdprins Luukske XXIX, Jeugdprinses Michelle en de Jeugdraad van 11, en natuurlijk boer Guus en boerin Caro feestten mee met alle gasten. Met een presentje en een leuke avond achter zich latend werd iedereen uiteindelijk weer netjes thuisgebracht.

“De leden van de Club van 100 mogen trots zijn dat ze, door hun lidmaatschap, dit soort activiteiten ondersteunen”, aldus voorzitter Maarten Maas. Heeft u ook belangstelling voor de Club van 100, kijk dan op www.teugelders.nl.

Foto: Het was gezellig bij de KansPlus carnavalsavond