Afbeelding

Diploma-regen bij Zwemvereniging Beek en Donk

NULL

Diploma-regen bij Zwemvereniging Beek en Donk



Beek en Donk - Het was afgelopen zondag een druilerige dag. Zelfs binnen in het zwembad bij zwemvereniging Beek en Donk regende het. Diploma’s welteverstaan. Felbegeerde, zeer verdiende zwemdiploma’s.


Elke donderdagavond wordt er onder leiding van een enthousiast team van trainers en assistent-trainers door alle jeugdleden van zwemvereniging Beek en Donk flink geoefend, met als uiteindelijk doel het behalen van een zwemdiploma. Voor de allerjongste begint dit met het kikker, dolfijn en goudvis-diploma, op weg naar het zwemdiploma A. Een ander is met het behalen van zijn diploma B al een heel eind op weg om zijn zwem ABC compleet te krijgen. Weer anderen hebben de smaak te pakken en gaan na het behalen van het zwem ABC door voor de zwemvaardigheidsdiploma’s en zelfs nog verder met snorkelen of survival.

Afgelopen zondag was het weer zover. Onder het kritische oog van 4 examinatoren en zelfs een rapporteur van het NPZ/NRZ werd er weer afgezwommen voor diverse diploma’s. Dit onder grote belangstelling van vele vaders en moeders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes en andere genodigden. Trots kan de zwemvereniging dan ook mededelen dat alle 35 kandidaten zijn geslaagd!.

De geslaagden:
Zwemdiploma A: Faylin van Diermen, Janne Donkers, Senna Murray en Caithlyn Verbrugge.
Zwemdiploma B: Lois van den Akker, Djeb van Diermen, Ramadan Ismaïl Ahmed, Keylie van der Linden, Tycho Murray, Dineke Penninx, Anne Verbakel, Senne de Vries, Miquèl Werdens en Anouk Zwenger.
Zwemdiploma C: Nina van den Bogaard, Guus van Ham, Thomas Kamperman, Jar Minten, Grad van Oorschot, Marius Penninx en Thomas Spierings.
Zwemvaardigheid 1: Jaremy Aarts, Karsten Broeders en Mirte Hocks.
Zwemvaardigheid 2: Daniëlle Jespers, Evelien Vaessen en Jasmijn Verhagen.
Snorkelen 1: Sanne van Gelder, Thijs Jansen, Rens Kluijtmans, Amy Ruis en Niels van Schaijk.
Survival 2: Tijmen Habraken, Valery Jurgens en Lisa van Melis.

Alle kandidaten van harte gefeliciteerd en nog veel zwemplezier gewenst! Kijk voor meer foto’s van de diploma-uitreiking op www.zwemverenigingbeekendonk.nl.

Foto: De geslaagden met zwemdiploma B