Afbeelding

Mooie resultaten voor RC de Oude Molen op NK Showrijden

NULL

Mooie resultaten voor RC de Oude Molen op NK ShowrijdenMooie resultaten voor RC de Oude Molen op NK Showrijden



Beek en Donk/Almere - In Almere werd zaterdag 7 februari het Nederlands Kampioenschap Show en Formatie op rolschaatsen gereden. Het was een lange dag vol spanning, emotie, goede prestaties, plezier, wat stress, mooi show rijden en nog veel meer. De teams van RC De Oude Molen veroverden maar liefst vijf bekers.


Om 14.00 uur werd het Kampioenschap geopend en kon de wedstrijd losbarsten. Acht teams van RC De Oude Molen, gekleed in de nieuwe trainingspakken, met rijdsters en trainers vanuit de hele regio, namen deel aan het Kampioenschap en reden een prima wedstrijd.

De Kleine Groep
Artistiek en kleurrijk reden Birgit van Berlo, Ingrid Biemans, Nicol van den Broek, Irene van den Eijnde, Djailey Habraken, Dylona van Kaathoven, Janne van Lieshout, Imke Vries, Esmee Wernsen, Shirley Westhoff en Lianne Wijgergangs en behaalden met Art of Painting een mooie 3e plaats.

Jeugdteam II
Jeugdteam II van de club reed Miljoenenjacht. Josseline Blank, Jill Donkers, Nakeysha Habraken, Luna Hurkmans, Min Hee Jansen, Anne van Melis, Carmen Raaijmakers, Lana Raaymakers, Lana Vogels, Pleun Willems en Daantje Romonesco reden de jacht op de koffer van €5 miljoen uitstekend. Ze eindigden op een 6e plaats. Een heel goede prestatie met 8 debutanten in het team. Reserverijdsters Danique de Groot en Anouk van de Akker keken vanaf de zijlijn mee.

Jeugdteam I
Jeugdteam I reed Birds of Paradise. Djailey Habraken, Claudia Kantelberg, Lisanne Kanters, Michelle de Koning, Janne van Lieshout, Floortje van Oss, Kimberly van Schijndel, Lianne Wijgergangs en Julia van Zutven. Zij vlogen als vogels over hun paradijs en reden het nummer heel netjes. Ze eindigden op een 2e plaats.

Kwartet II
Dylona van Kaathoven, Ingrid Biemans, Imke Vries en trainster en rijdster Marlou van de Walle, brachten met The Godfather een uitstekende uitvoering van hoe het er in de beruchte Italiaanse familie Corleone aan toe zou gaan. Het werd beloond met een 4e plaats.

Kwartet I
Shirley Westhoff, Birgit van Berlo, Irene van den Eijnde en Esmee Wernsen reden The essence of Baby Jane, een ode aan Christina Aguilera en dat leverde een mooie 3e plaats op.

Wedstrijd Formatie
Birgit van Berlo, Ingrid Biemans, Nicol van den Broek, Irene van den Eijnde, Djailey en Nakeysha Habraken, Dylona van Kaathoven, Janne van Lieshout, Imke Vries, Esmee Wernsen, Shirley Westhoff, Lianne Wijgergangs, Claudia Kantelberg, Julia van Zutven, Chloë Donkers, Michelle de Koning, Floortje van Oss en Kimberly van Schijndel reden met Speed een nette kür en werden 2e.

Jeugkwartet II
Michelle de Koning, Nakeysha Habraken, Kimberly van Schijndel en Chloë Donkers reden met Jeugdkwartet II als tot leven gekomen paspoppen After Closing Time. Zij behaalden een mooie 5e plaats.

Jeugdkwartet I
Janne van Lieshout, Lianne Wijgergangs, Djailey Habraken en Floortje van Oss reden met Jeugdkwartet I het nummer Yellow Cab. Als stoere taxichauffeuses reden zij een goede wedstrijd. De dames behaalden een 3e plaats.

Vijf bekers gingen mee naar Beek en Donk. De club mag zeker tevreden zijn met dit resultaat.

Foto: Jeugdteam I reed 'Birds of Paradise' en behaalde een 2e plaats