Koningsdag 2015 Aarle-Rixtel krijgt gestalte

NULL

Koningsdag 2015 Aarle-Rixtel krijgt gestalte


Aarle-Rixtel - Koningsdag in Aarle-Rixtel begint echt gestalte te krijgen, voor het eerst sinds jaren wordt in het centrum van het dorp een hele dag lang Koningsdag gevierd. Alles lekker dicht bij elkaar, met luchtkussens, terrasjes, spelletjes van weleer en andere leuke activiteiten.


Vanaf OJA , langs de kerk, naar de Kiosk toe alleen maar plezier, en hopelijk slaagt de organisatie er ook in om het voor iedereen aantrekkelijk te maken, voor jong én oud. Het Oranje Comité heeft in eerste instantie de aanzet daarvoor gegeven, maar door de inbreng én samenwerking van diverse verenigingen en geïnteresseerden is er bijna een compleet plan gerealiseerd. Na twee bijeenkomsten die het Oranje Comité georganiseerd had, was het heel duidelijk dat velen een Koningsdag willen vieren waarbij harmonisatie, betrokkenheid en de leefbaarheid in het mooie dorp voorop staat.

Maandag 2 maart is er een 3e bijeenkomst waarbij een definitief plan gepresenteerd gaat worden. Omdat het Oranje Comité met het programma al in een ver gevorderd stadium is, klinkt het misschien raar, maar toch kunnen zij de medewerking van nog meer vereniging en geinteresseerden heel erg goed gebruiken, en zoals al vaker geplubiceerd, is deze Koningsdag ook de uitgelezen mogelijkheid om je vereniging te promoten, geheel kosteloos zelfs. Daarom, beste verenigingen en geïnteresseerden uit het mooie Aarle-Rixtel, help mee om Koningsdag midden in de kern van het dorp te doen slagen, en kom naar de bijeenkomst van het Oranje Comité op maandag 2 maart om 20.00 uur in MFC De Dreef. U bent van harte welkom, en uw bijdrage is echt nodig.

Namens Oranje Comite Aarle-Rixtel; Hans van Asten hansvanasten@upcmail.nl, Michel Driessen mjjdriessen@hotmail.com, Wim van Dijk wim@dijkschilderwerk.nl en Leo Lucassen jmhlucassen@onsbrabantnet.nl.