Afbeelding

Slagwerkconcert

NULL

Slagwerkconcert ‘Slag om ’t Anker’


Beek en Donk - Is uw eerste reactie ‘Nou, dat zal mij niet zo boeien...’ bij de aankondiging van een concert door alleen slagwerkers? Dan wordt juist ú hierbij speciaal uitgenodigd om deze middag te komen luisteren.


Want deze muzikanten laten u ongetwijfeld ervaren dat slagwerk zéker boeiend, afwisselend, mooi, meeslepend en van deze tijd kan zijn. Kom deze middag naar Muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk en laat u overtuigen!

Op zondag 8 maart laten drie Slagwerkgroepen uit de regio zich horen tijdens ‘Slag om ’t Anker’. Dat zijn de Slagwerkgroepen van Koninklijke Harmonie O&U Beek en Donk, van Fanfare De Vooruitgang Stiphout en van het Helmonds Muziek Corps. Deze laatste twee gezelschappen, allebei onder leiding van Rob van der Sommen, zijn volop bezig met de voorbereidingen voor ‘Beat Goes On XL’, een avondvullende theateravond op 25 april in Helmond. De Slag om ’t Anker past perfect in de aanloop daar naartoe. U kunt onder andere genieten van het spektakelstuk The Big Earthquake, dat het muzikale verhaal vertolkt van een Japanse aardbeving in 1923. Ook de jongens uit Beek en Donk onder leiding van Rob van Doore brengen een verrassend en afwisselend programma. Aanvang van het concert is om 14.30 uur. Het adres van Muziekcentrum Het Anker is Pater Vogelstraat 39 in Beek en Donk en de toegang is gratis.

Foto: De slagwerkers van De Vooruitgang uit Stiphout