Woont de beste penningmeester van Nederland in Laarbeek?

NULL

Woont de beste penningmeester van Nederland in Laarbeek?


Laarbeek - Sportverenigingen kunnen tijdens de nationale verkiezing ‘Penningmeester van het Jaar’ hun penningmeester in het zonnetje zetten. Van 2 maart tot en met 26 april kan iedereen via de website www.penningmeestervanhetjaar.nl zijn of haar penningmeester nomineren. De winnaar wordt door een vakjury tijdens een feestelijke huldiging bekendgemaakt.


Van Moll Financiële Diensten, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Aarle-Rixtel, roept iedereen op om de penningmeester van zijn of haar sportvereniging te nomineren en te bedanken voor de inzet het afgelopen jaar. “Het is dé manier om je waardering voor deze belangrijke vrijwilliger te laten zien. Bovendien wint de Penningmeester van het Jaar €2.500,00 voor de clubkas.”

RegioBank ondersteunt penningmeesters
Penningmeesters van sportverenigingen doen belangrijk en onmisbaar werk. Juist nu subsidies voor verenigingen afnemen, kosten toenemen en sponsoren zich terugtrekken is het steeds moeilijker de begroting rond te krijgen. Om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten is er jaarlijks een verkiezing tot Penningmeester van het Jaar. De verkiezing is een initiatief van Sport & Marketingbureau 2Basics in samenwerking met RegioBank en Davilex.

Van Moll Financiële Diensten in Aarle-Rixtel is Zelfstandig Adviseur van RegioBank: “Verenigingen spelen een belangrijke rol in de levendigheid van een dorp of stad. Een vereniging is het cement van de samenleving en verbindt mensen met elkaar. Een goede penningmeester is daarom onmisbaar. Behalve deze blijk van waardering voor hun werk ondersteunen wij de penningmeesters graag bij hun taken.“