Afbeelding

Openluchttheater Mariahout presenteert Miss Montreal

NULL

Openluchttheater Mariahout presenteert Miss Montreal


Mariahout – 9 augustus 2013. Het is een zwoele zomeravond. Het is de avond waarop Miss Montreal (Sanne Hans) de harten van veel Laarbekenaren verovert. Nu, bijna twee jaar later, is het het Openluchttheater gelukt om deze kersverse coach van ‘The Voice of Holland’ opnieuw de bühne te laten betreden, en wel op zaterdag 11 juli 2015.

Miss Montreal
Na het uitkomen van de eerste single in oktober 2008, gaat het bijzonder goed met de 5- koppige band Miss Montreal. Vier albums uitgebracht binnen 6 jaar, 10 hit-noteringen in de Nederlandse Top 40 én als kroon in april 2012 de Schaal van Rigter (de single ‘Wish I Could’ was het meest gedraaide nummer op 3FM in 2011). Verder scoorde Sanne Hans nog een grote Nederlandstalige hit met Nielson in 2013 genaamd ‘Hoe’ en in het begin van 2014 maakte Sanne de titelsong voor het succesvolle SBS6 programma Utopia, genaamd ‘Say Heaven, Say Hell’, welke bekroond werd door Radio 538 met een Alarmschijf en weken lang werd gedraaid op de alle Nederlandse radiostations. Ook won ze in 2014 de 3FM Award voor beste zangeres. Begin 2015 kwam het nieuws naar buiten dat Sanne Hans komend seizoen een van de nieuwe juryleden is bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice of Holland’.

Openluchttheater
Het Openluchttheater is erg content met het vastleggen van Miss Montreal. Deze band stond al op alle grote podia van Nederland, onder andere Lowlands, Parkpop, Paaspop, Noorderslag, Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel. In 2013 maakten vele inwoners al kennis met deze band in het Openluchttheater. Het was niet alleen uitverkocht, maar ook een van de meest succesvolste avonden ooit, waar nog steeds over wordt nagepraat.

Kaartverkoop
Het Openluchttheater verwelkomt Miss Montreal op zaterdag 11 juli. De avond begint om 20.30 uur. De verwachting is dat ook dit optreden van Miss Montreal snel uitverkocht is. Wil je deze avond niet missen? Wees er dan snel bij! Kaarten zijn vanaf 26 maart te koop via de website www.oltm.nl of via de voorverkoopadressen in Laarbeek (zie de website).