Hartstichting afdeling Aarle-Rixtel zoekt comit

NULL

Hartstichting afdeling Aarle-Rixtel zoekt comitéleden


Aarle-Rixtel - Al sinds 1970 is er in Aarle-Rixtel een clubje mensen actief onder de naam Comité Hartstichting afdeling Aarle-Rixtel. De belangrijkste taak van dit comité is de organisatie van de jaarlijkse collecte.


Het aantal mensen met chronische hart- en vaatziekten, zoals hartfalen, neemt nog steeds toe. Op dit moment zijn er zo’n 1 miljoen Nederlanders die te kampen hebben met hart- of vaatproblemen. Van een groot deel van deze patiënten zijn de vooruitzichten slecht. Elke dag sterven er 107 mensen aan de gevolgen van deze ziekten , waaronder zeer jonge kinderen.

Investeren in wetenschappelijk onderzoek blijft absoluut noodzakelijk. De opbrengst van de collecte is de belangrijkste bron van inkomsten voor deze onderzoekers. Naast de collecte proberen wij als comité de Hartstichting zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Heb je een paar uurtjes per jaar tijd geef je dan op via onderstaand e-mailadres. Vanuit Den Haag wordt er ook steeds meer op aangedrongen om de collecte via de computer te regelen. Hiervoor hebben zij een programma ontwikkeld. Misschien iets voor jou om hier mee aan de slag te gaan.

Reacties kunt u sturen naar Martien van den Heuvel, Dijkmanstraat 4, 5735 GH te Aarle-Rixtel . Tel. 0492-382673 of mail mjvandenheuvel@onsbrabantnet.nl.

Ook zoekt het comité nog nieuwe collectanten. De collecteweek is dit jaar van 6 t/m 12 april. Iets voor jou? Geef je dan op bij Jeanne Smits, Molenstraat 39 te Aarle-Rixtel, tel. 0492-382612.