Afbeelding

Spinningmarathon voor villa Joep en 20-jarig bestaan

NULL

Spinningmarathon voor villa Joep en 20-jarig bestaan


Beek en Donk – Lifestyle Center Laarbeek sluit hun feestmaand voor het 20-jarig bestaan en hun sponsormaand voor Villa Joep komende zondag af met een 4-uur durende spinningmarathon.


20-jarig bestaan
Op 1 maart 1995 verrees in een ruimte onder zwembad de Koppelen een nieuwe sportschool. In die 20 jaar is deze sportschool uitgegroeid van klein en compact tot een groot, compleet sportcentrum in het hartje van Beek en Donk. Vanuit het zwembad verhuisde de sportschool naar het Ontmoetingscentrum. Een paar jaar geleden groeide het ook hier uit haar voegen, waardoor een luxe, sfeervol pand werd gebouwd naast zwembad De Koppelen. Het bedrijf begon met een team bestaande uit 2 personen. Inmiddels kent Lifestyle Center Laarbeek bijna 30 enthousiaste medewerkers. “En allemaal met dezelfde drijfveer”, vertelt medewerker Hans Verbakel. “Wij helpen je graag omdat het werken, sporten, leven en beleven gaat om de mens achter de mens. Dat is onze drijfveer. Je bent geen nummertje. Het gaat al jaren nog steeds over die man of vrouw me teen eigen verhaal, zijn of haar ups en downs in het leven en de grote glimlach als die persoon na een training en het persoonlijke contact de club weer verlaat.”

Villa Joep
De sportschool wilde het 20-jarig bestaan niet zomaar voorbij laten gaan. De maand maart werd daarom uitgeroepen tot feest- en sponsormaand. Hans: “We zetten ons al jaren in voor goede doelen omdat we heel goed beseffen dat gezondheid en bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Deze keer organiseren we onze 14e spinningmarathon. We hebben ervoor gekozen om het grootser aan te pakken.”

Het goede doel is Villa Joep. Samen met de VES collega’s (vereniging exclusieve sportcentra) heeft Lifestyle Center Laarbeek de handen ineen geslagen voor Villa Joep om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Alle donaties gaan bij Villa Joep voor 100% naar de onderzoeken met als uiteindelijk doel neuroblastoomkanker te kunnen genezen. Kijk voor een uitgebreide uitleg over het goede doel op de website: www.villajoep.nl.

Sponsoring
De spinningmarathon is komende zondag. Toch is er al massaal gesponsord. Zo zijn er door leveranciers massaal producten ter beschikking gesteld, wordt er een speciaal gemaakt kunstwerk geveild, staan er speciale Villa Joep-gerechten op de lunchkaart en staat er als sponsorspaarpot een olifant van 150 cm groot (ook gesponsord) in de bar. Ook zijn talloze vrijwilligers – waaronder ook vele medewerkers - bereid om te helpen en zetten de sportBSO en danseressen van DéDé zich in. Hans vertelt: “We hebben al een heel mooi bedrag van 3 nullen op de cheque staan. Dat willen we het liefst naar de 4 nullen brengen. Daar hebben we de hulp van de inwoners hard bij nodig!”

Spinningmarathon
De deelnemers van de spinningmarathon dragen ook hun steentje bij. Zij gaan zich met hun gezonde lichaam intens inspannen voor hen die dat helaas niet kunnen. Hans: “Inschrijven kon per uur, maar er zijn verschillende fanatieke sporters die de uitdaging alle vier de uren aangaan. Deelname kost €10,00 per uur en we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Er staan in totaal 60 fietsen. Elke deelnemer heeft ook een sponsorkaart waarmee men zich voor de inspanning kan laten sponsoren. Kortom: we doen er alles aan om onze megaopbrengst te realiseren!”

Welkom
Iedereen is van harte welkom om zondag een bezoek te brengen aan de spinningmarathon. Ook worden er rondleidingen gegeven. De marathon vindt plaats tussen 14.00 en 18.00 uur. Aansluitend – om 18.30 uur – is er de veiling van het schilderij. Daarna wordt het betaalbedrag bekendgemaakt. Ine Stol, ambassadeur van Villa Joep, neemt deze check in ontvangst.

?Foto: Spinningmarathon Lifestyle Center Laarbeek