Afbeelding

Grote overwinning TTV Een en Twintig in Mierlo

NULL

Grote overwinning TTV Een en Twintig in Mierlo


Beek en Donk - Het vierde seniorenteam van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk boekte afgelopen vrijdag een grote overwinning op het vierde team van MTTV’72 uit Mierlo. Chris Kluijtmans, Dirk van der Venne en Guido Graat waren oppermachtig en staan door de 9-1 winst op een verdienstelijke tweede plaats in de vijfde klasse.


Een dag later speelde het tweede team een belangrijke uitwedstrijd tegen Unicum uit Geldrop. Ondanks een nipte nederlaag bij het dubbelspel ging de winst verdiend naar Beek en Donk dankzij knappe overwinningen van Aum van Berlo, Joost van Goch en Rowena de Haas.

Jeugd
De twee jeugdteams speelden zaterdag een uitwedstrijd. Van alle spelers wist alleen Kevin Biemans van het eerste team te winnen. Hij won twee enkelpartijen in Valkenswaard. Ook voor het tweede team opnieuw een grote nederlaag. Jip Engelhart, Thijs van Schijndel en Esra Verhoeven konden niet overtuigen tegen Sint-Michielsgestel: 10-0. De jeugd ontvangt zaterdag om 12.45 uur Waalwijk en Den Bosch. Iedereen is welkom in de tafeltennishal aan de Otterweg.

Programma
Vanavond speelt het eerste seniorenteam een belangrijke uitwedstrijd tegen Budel, terwijl het tweede thuis in actie komt tegen Valkenswaard. Ook teams 3 en 4 spelen thuis. Aanvang van de wedstrijden is 19.30 uur. Kijk voor het complete programma, maar ook voor alle uitslagen op de website. Daar vind je verder het laatste nieuws en informatie over bijvoorbeeld trainingstijden. Volg de vereniging op Twitter en Facebook en blijf zo op de hoogte. De uitslagen staan op de uitslagenpagina van de MooiLaarbeekKrant.

Foto: Chris Kluijtmans wist vorige week twee overwinningen te boeken