Afbeelding

Lentebijeenkomst Zonnebloem Lieshout

NULL

Lentebijeenkomst Zonnebloem Lieshout


Lieshout – De Zonnebloem afdeling Lieshout hield woensdagmiddag 1 april de lentebijeenkomst. De middag is zo genoemd omdat die rond 21 maart wordt gehouden. Deze keer was dat wat later omdat het Dorpshuis in Lieshout niet eerder beschikbaar was.


Ook dit jaar waren de gasten van de afdeling Mariahout uitgenodigd, zodat er in totaal 60 mensen waren. Op het programma stond de groep ‘Tis Aalt Wa’ uit Sint-Oedenrode, 7 dames sterk, en een garantie voor een leuk programma. Dat programma omvat liedjes afgewisseld met teksten die werden voorgedragen. De liedjes werden gezongen op bestaande melodieën, met geheel eigen teksten, die in elk liedje van hoog niveau waren. Favoriete onderwerpen: de relatie tussen man en vrouw en vooral het verschil tussen man en vrouw en hun manieren van denken en doen. En dat alles a capella gezongen op een uitstekend niveau, zowel van het zingen als voor de timing.

De gasten konden dit allemaal erg waarderen, want niet alleen tussen de liedjes was er royaal applaus, maar bij het slot was er ook nog eens een staand applaus. Bij het vertrekken van de gasten zag je dan ook alleen maar glimlachende gezichten, ze hadden duidelijk genoten van een gezellige middag.

?Foto: Zonnebloem Lieshout