Nieuw programma van Ons Tejater

NULL

Nieuw programma van Ons Tejater


Lieshout - Binnen enkele weken is het programma van Ons Tejater voor het seizoen 2015-2016 terug van de drukker. Het wordt dan net als vorig jaar, weer met de MooiLaarbeekKrant verspreid.


De werkgroep is apetrots! Er komt weer een seizoen aan waarin u volop vermaak en plezier kunt hebben. Het heeft wel de nodige inspanning gekost om tot dit resultaat te komen. Laarbeek is een erg actieve gemeente, met veel culturele gebeurtenissen. De werkgroep heeft zich tot taak gesteld met alles rekening te houden, zodat u niet uit twee activiteiten hoeft te kiezen. Daarmee is de planning een hele opgaaf geweest: maar het programma staat er.

De opening van het seizoen is voor Tinkers, Drinkers, Dreamers. Op 3 oktober maken zij hun opwachting. Veel liefhebbers van Ierse muziek kunnen hier weer volledig opgaan in de muziek die deze groep brengt. Ze zijn een bekende van Ons Tejater en hun kwaliteiten zijn alom geroemd. Dit belooft een prachtige start te worden.

Drie weken later, op 24 oktober, komt Leon van de Zanden een try-out doen van zijn nieuwe show. Hij hoeft geen introductie. Ons Tejater is er altijd nog trots op, dat Leon graag naar Lieshout komt. Daar waar hij als kleine cabaretier zijn eerste stappen zette.

De Middelbare Meiden komen op 7 november. Gegarandeerd plezier. En niet alleen voor dames, maar ook voor heren is hun show aan te bevelen.

Evenals twee jaren geleden, komt de Cabaretpoel weer met Vier Keer Leuk. Een opmerking die toen gemaakt werd: “Als je een artiest wat minder vindt, heb je er altijd nog drie die je wel aanspreken.” En dat is ook de bedoeling. Jong, aanstormend cabarettalent gaat de zaal veroveren. Dat alles op vrijdag, 11 december.

Zaterdag 30 januari wordt speciaal: er komt een muziek/dansavond. Ging u vroeger naar zaal Slaats om te dansen: u kunt deze nostalgische momenten terughalen op 30 januari. De naam van het orkest is nog niet bekend, maar de invulling van de avond wel: nostalgische dansmuziek (maar ook om te luisteren) uit de jaren 60-70-80. Noteren in uw agenda!

Als carnaval voorbij is, is er op 3 april de kindervoorstelling. En wat voor een!! Toneelgroep ‘Maan’ uit Son en Breugel, komt met hun nieuwe voorstelling. Het is professioneel wat zij brengen. Op alle fronten. Het decor, het spel, de inzet. Zeer indrukwekkend. Doe uw (klein-) kinderen een plezier en zorg dat u erbij bent.

Jan Strik, de bekende tonpraoter, heeft tegenwoordig een eigen show. Met drie collega’s zorgt hij voor een avondvullend programma. Cabaretesk en komisch. Als u echt wilt lachen: kom naar Jan Strik op 9 april.

Het slotoptreden is voor Rob Scheepers. Hoe vaak is hij Brabants kampioen tonpraoten geweest? Hij heeft het roer omgegooid en komt (met een try-out) zijn nieuwe cabaretprogramma brengen. U heeft er vast een heleboel over in de kranten gelezen. Zeker ook een aanrader.

Dit alles komt in de folder die binnenkort in uw brievenbus valt. Aan de website wordt hard gewerkt, die is samen met de folder klaar. Reserveer tijdig, dan bent u zeker van uw plaats. Zo gauw de website klaar is: www.vierbinden.nl/onstejater.