Afbeelding

Activiteiten van Stichting Sinterklaas Aarle-Rixtel

NULL

Activiteiten van Stichting Sinterklaas Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel - Graag wil de Stichting Sinterklaas uit Aarle-Rixtel even toelichten, om misverstanden te voorkomen wat zij voor de gemeenschap verzorgen. Dit omdat er nog wel eens aanvragen komen van mensen om de Sint aan te vragen voor een bezoek.


De Stichting verzorgt de in- en de uittocht en zij verzorgen de schoolbezoeken van de Sint. De aankomst van de Sint en zijn pieten is dit jaar op zondag 15 november om 12.30 uur bij de passantenhaven aan de havenweg. Aansluitend vertrek per optocht gaan ze naar MFC ‘de Dreef’.

Route
De route die gevolgd wordt is: Klokkengietersstraat, Dorpsstraat, Kannelustweg, Lage Hoeve. MFC de Dreef. Hier is een mooie show met veel optredens van kinderen o.a van Cialfo, Dede dansstudio en natuurlijk de capriolen van de pieten. Dit spektakel organiseren ze samen met veel vrijwilligers. Aanvang van de show is 14.00 uur, waarvan de entree gratis is.

Uittocht
De uittocht staat dit jaar gepland op de verjaardag van de Sint, zondag 6 december. Men start bij de kiosk op de Kouwenberg om 17.30 uur. Vanuit hier gaan ze in een lampionnenoptocht naar de passantenhaven.
Hier zwaaien ze met alle kinderen Sinterklaas uit, waarna hij vertrekt naar Spanje. De route is dan als volgt: Kouwenberg, Dorpstraat, Klokkengietersstraat - Brug Kanaaldijk.

Ook verzorgt de Stichting de bezoeken aan alle scholen in Aarle-Rixtel. Graag willen zij u er op attenderen dat de Sinterklaasshow op 29 november, waarvoor entree gevraagd wordt, georganiseerd wordt door Pepernootevents. De Stichting Sinterklaas Aarle-Rixtel vindt dit een leuk initiatief en wenst alle bezoekers een prettige middag. Natuurlijk hopen zij iedereen te begroeten bij de activiteiten.

Collecte
Graag vragen zij nog even uw aandacht voor de collectanten die langs de deur komen in de week van 8 tot en met 13 november. Deze collecte komt geheel ten goede aan de stichting. Hiermee hopen ze ook dit jaar hun begroting sluitend te kunnen maken. Kijk voor informatie ook op www.sinterklaasaarlerixtel.nl.

?Foto: Sinterklaas Aarle-Rixtel