Afbeelding

Voorbespreking PNL

Politiek Politiek

Laarbeek - De herfst is begonnen en helaas zijn de coronaregels ook voor onze regio aangescherpt. Hopelijk komen we samen de winter gezond door. PNL kan nog steeds een voorbespreking met onze achterban houden. U wordt hierbij van harte uitgenodigd. Natuurlijk houden ze de RIVM regels aan. In het dorpshuis Lieshout (kleine zaal) staat de looproute aangegeven.

In de raadsvergadering op donderdag 8 oktober staan er een aantal bespreekpunten op de agenda. De volledige agenda met alle stukken kunt u vinden op de website van de gemeente.

Agenda
Er zijn een vijftal te behandelen hamerstukken. Over hamerstukken wordt geen discussie meer gevoerd. Het gaat om: Voorstel tot vaststelling van de Verordening Sociaal Medische Indicatie Kinderopvang gemeente Laarbeek 2020; H. Voorstel tot wijziging van de Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten; H. Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte Pater Becanusstraat Beek en Donk; H. Voorstel tot vaststelling van de zienswijze toekomst Regionaal Historisch Centrum Eindhoven; H. Voorstel tot beschikbaarstelling van een aanvullend structureel budget voor het onderhouden van sportparken.

Bespreekpunten
Voorstel tot vaststelling van de zienswijze op de 2e wijziging van de begroting 2020 en 1e wijziging op de begroting 2021 van de Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten; Voorstel tot beschikbaarstelling van een krediet voor de gemeentelijke bijdrage in de aanpak van de N279 en het ondertekenen van de uitvoeringsovereenkomst; Voorstel tot beschikbaarstelling van een aanvullend krediet voor extra werkzaamheden aan de Nieuwe Erven; Nu is er de mogelijkheid om hierover mee te praten! En tot slot: Een Voorstel tot vaststelling van de wijzigingen van de begroting 2020.

Bent u geïnteresseerd en wilt u mee praten, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte uitgenodigd. De koffie en thee staan klaar. PNL komt maandag 5 oktober bij elkaar (20.00 uur) in de kleine zaal van het Dorpshuis.