KBO Lieshout trakteert de leden vanwege haar 65 jarig bestaan
KBO Lieshout trakteert de leden vanwege haar 65 jarig bestaan Foto: Theo Pardoel

KBO Lieshout wordt 65 jaar

Senioren

Lieshout - Op zondag 13 september is Seniorenvereniging KBO/Lieshout jarig. De vereniging is dan 65 jaar in Lieshout actief. Het bestuur zou dit graag met de leden hebben gevierd maar om de alom bekende redenen kan een feest nu niet plaatsvinden. Wie jarig is trakteert en daarom heeft elk lid een kaart gekregen voor vier bolletjes ijs of een zakje chocolaatjes van Ys by Berry. Als traktatie en als teken van medeleven van KBO Lieshout.

Het is inmiddels al bijna 25 weken geleden dat de laatste Inloop in het Dorpshuis was. De Coronamaatregelen maakten een eind aan deze mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Ook alle andere activiteiten kwamen tot stilstand. Op dit moment kan de vereniging weer voorzichtig enkele buitenactiviteiten doorgang laten vinden. Zoals de Beweegtuin, Jeu de Boules en fietsen in kleine groepen. De binnenactiviteiten moeten voorlopig nog wachten.

Kienen
Ook de populaire kienavonden kunnen voorlopig geen doorgang vinden. De organisatie vindt het op dit moment niet verantwoord om met veel mensen bij elkaar te komen. Hopelijk kunnen de kienliefhebbers snel weer aanschuiven.