Gelijkspel voor Sparta’25 bij De Valk

Beek en Donk - Sparta’25 nam het afgelopen zondag in Valkenswaard op tegen De Valk. Op een zonnige ‘Moederdag’ hielden beide ploegen elkaar met een 1-1 in evenwicht.

Het begin van de wedstrijd was voor De Valk. Dat resulteerde na 13 minuten in een 1-0 voorsprong. Een voorzet vanaf rechts werd door Joran Vermeulen in de verre hoek binnengeschoten. 7 minuten later kreeg De Valk de mogelijkheid om de score te vergroten toen aanvaller Brian Vermeer oog in oog kwam te staan met Bram Werdens. De Sparta’25 doelman kon echter de 2-0 voorkomen. In de loop van de eerste helft kreeg Sparta’25 iets meer grip op de wedstrijd en dat leidde kort voor rust tot de gelijkmaker. Daan van Heijnsbergen, die even daarvoor was ingevallen voor de geblesseerde Robbert van Lankveld, schoot met een volley hard de 1-1 binnen.

In de tweede helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Toch waren de beter kansen voor de thuisploeg. Gelukkig was doelman Bram Werdens in uitstekende vorm. Met enkele geweldige reddingen groeide hij uit tot ‘man of the match’ aan de kant van de groenwitten en zorgde hij er voor dat Sparta’25 een punt overhield aan deze wedstrijd.

Donderdag 12 mei neemt Sparta’25 het op eigen sportpark op tegen Marvilde, dat vorige week al het kampioenschap behaalde. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur.