Zeskamp voor mensen met een beperking

Sportnieuws

Zeskamp voor mensen met een beperking


Beek en Donk - Het G-voetbal, het voetbal voor mensen met een beperking, bestaat bij Sparta'25 10 jaar. In de maand juni vonden in het kader van dit jubileum al het Daan van Sleuwen G-voetbaltoernooi plaats en organiseerde de Beek en Donkse voetbalvereniging een drukbezochte reünie. Als laatste activiteit wordt voor alle mensen met een beperking uit Laarbeek een Spellen-Zeskamp georganiseerd.


Deze zeskamp vindt plaats op zondag 1 september op het hoofdveld van Sparta’25.
Alle mensen met een beperking (jong en oud) kunnen hier gratis aan deelnemen. Ook mensen in een rolstoel zijn welkom. Elke deelnemer ontvangt een persoonlijke scorekaart waarop zijn prestaties genoteerd kunnen worden. Alle spellen zijn individueel uit te voeren. Het is mogelijk dat sommige spellen ook met/tegen elkaar gespeeld kunnen worden. Spellen zijn voor elk niveau of kan voor elk niveau worden aangepast (eenvoudiger of moeilijker). Na deelname ontvangt elke deelnemer een oorkonde en krijgt men een frietje, snack en een consumptie. Alle activiteiten in het kader van het jubileum van het G-voetbal worden mogelijk gemaakt door sponsoring van Gemeente Laarbeek, Rabobank Peel Noord en de Vrienden van Sparta’25.

Het programma:
15.00 uur Spellen- Zeskamp
17.00 uur Muziek, Laarbeekse zanger en uitreiking oorkonde

Sparta’25 zorgt voor voldoende vrijwilligers om de spellen te leiden en deelnemers te begeleiden. Als er echter specifieke persoonlijke begeleiding noodzakelijk is dan wordt die bijvoorkeur door de deelnemer zelf geregeld. Anders kan men dit bij opgave vermelden zodat Sparta‘25 hiervoor de juiste acties kan uitvoeren. De komende weken zal over de zeskamp meer informatie bekend worden. De Beek en Donkse voetbalvereniging probeert om deze groep mensen persoonlijk te benaderen zodat iedereen kan mee te doen aan dit spektakel.

Natuurlijk kan men zich nu al opgeven via een speciaal mailadres spellendag@sparta25.nl. Vermeld in deze mail je naam, leeftijd, je contact gegevens en of je in een rolstoel zit.

Extra informatie is te vinden op de site www.sparta25.nl. Bellen kan ook met Pieter Jans, tel. 06-15050490 of Jan Leenders, tel. 06-20643139.