Afbeelding

Bedovo heren 1 komt laat op stoom

Sportnieuws

Beek en Donk - Café Thuis/Bedovo Heren 1 ging zaterdag op weg naar Haps. De wedstrijd werd niet optimaal gestart. De beleving ontbrak, waardoor het spelletje erg onverzorgd was. Daarnaast kwamen er veel frustraties uit het team vanwege de vele voetfouten van de tegenstander.

Halverwege de tweede set kwam er een kleine opleving en werd er met vlagen goed gevolleybald en de ballen met name op de buitenpositie goed afgemaakt door Bart Rovers en Jaap Derks. De derde set was de grote omslag. De heren van Café Thuis beseften dat ze niet voor niets naar Haps waren gereden om ongemotiveerd van het wedstrijdveld afgeslagen te worden. Er werd besloten om weer hard te werken voor elke bal en dit resulteerde in een kwaliteitsprong waar Haps geen antwoord op had. Dit met gevolg dat na 2 verloren sets, de mannen nu 2 sets binnen wisten te halen. Een spannende vijfde set werd helaas uit handen genomen van de mannen uit Beek en Donk.

Kortom Bedovo heren 1 kwam te laat op gang met echt volleyballen en moet tegen DKJO aankomende zaterdag in Den Ekker de Dieseltrein eerder aanzetten om scherp aan de eerste set te beginnen. Om 19.00 zal deze ‘zwaarbeladen’ wedstrijd plaatsvinden, waarna er een gezellig drankje gedronken kan worden bij de seizoenafsluiting-borrel.