Lindeboom Accountants nog steeds ongeslagen

Beek en Donk - De eerste drie punten voor BrabantTent zitten in de tas. Café Thuis moest zijn meerdere in hen erkennen. Nadat er vorige week een 3-0 voorsprong werd verspeeld was het ditmaal een stabiele vertoning van de roodbroeken. L. Zegers nam zijn teamgenoten bij de hand en wist het Café Thuis ontzettend lastig te maken. Hij trof tweemaal doel in de met 3-1 gewonnen wedstrijd.

DK Garagebedrijf bracht Aben & Slag Advocaten de eerste nederlaag toe. DK liet er geen gras over groeien. Met T. van Oort tweemaal op het scorebord als grote aanjager won het met maar liefst 6-1, iets wat Aben & Slag al lang niet meer had meegemaakt. DK nam met dit resultaat het leidersstokje in de B-klasse over van Aben & Slag.

Ook Hurkmans Plaatwerk kent een prima start van de campagne dit jaar. Zij wonnen voor de 2e maal in dit nog prille seizoen. Meulensteen/ van Lieshout maakte het de mannen in wit en zwart nog wel lastig, maar tweemaal op voorsprong komen was niet besteed aan Meulensteen. Met nog 10 minuten te spelen schoot G. Hurkmans de winnende binnen: 4-3.

Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs bleef ook in haar 3e duel ongeslagen. Rijwielhandel van den Berg bleef goed bij, maar toen L. Swaanen met een kwartier nog op de klok de 3-2 leiding binnenschoot was het over voor Van den Berg. Lindeboom liep uit naar een 6-2 overwinning. Rijwielhandel van den Berg wacht na 3 duels nog steeds op haar eerste punt.

Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt trof in FC van de Burgt een geduchte tegenstander. Laatstgenoemde wilde koste wat het kost vandaag haar eerste punten pakken en het leek erop dat dit zou lukken. J. van der Leemputten schoot na 20 minuten FC van de Burgt naar een 3-1 voorsprong, maar dat bleek helaas niet voldoende. Het slotoffensief van Sevenmiles bleek ze te gortig. Met de aanvallende impulsen van M. van der Heijden (2 goals) won Sevenmiles uiteindelijk met 5-3.