ATTC'77 5 haalt uit

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Het vijfde team van ATTC'77 uit Aarle-Rixtel ging op 30 september op bezoek bij Veldhoven 17. Na twee keer gelijk gespeeld te hebben in de zesde klasse, zou een overwinning welkom zijn om aansluiting te houden.

Het ging Stephan Vergroesen, Dennis van der Putten en Bart Willems goed af. Dennis won alles redelijk eenvoudig, terwijl Stephan en Bart het af en toe wat moeilijker hadden. Toch wisten ook zij alle wedstrijden te winnen. Met winst in de dubbel van Bart en Dennis was de maximale score van 10 punten bereikt en ligt alles nog open.

Het vierde team van ATTC'77 trof koploper Unicum 11 in Geldrop. Vooraf gaven Vincent Braak en de broers Werner en Jeroen Doensen zichzelf weinig kans gezien het ooit behaalde landelijk niveau bij de jeugd van één van de tegenstanders. Maar de twee andere tegenstanders waren te kloppen. Het begon zoals verwacht met verlies van Vincent tegen Colin de Bijl. Vervolgens wisten zowel Werner als Jeroen hun wedstrijd te winnen. Daarna werd nog een aantal spannende wedstrijden gespeeld die bijna allemaal in het voordeel van Unicum uitvielen. Alleen Jeroen wist nog een wedstrijd te winnen. Na de 7-3 nederlaag draaien ze mee in de middenmoot en lijkt handhaving haalbaar.

Het eerste team speelde thuis tegen hekkensluiter ECVA 1 uit Eindhoven. Om het koploper Veldhoven 1 lastig te kunnen maken, moesten veel punten worden gehaald. Van zenuwen was totaal geen sprake en met degelijk spel werden negen van de tien wedstrijden gewonnen door William Vlamings, Jean Paul Kanters en Bart Boetzkes. Helaas verloor Bart in een spectaculaire wedstrijd met mooie spinballen over en weer met 14-12 in de beslissende vijfde game van Jip Lam. Door deze overwinning zijn ze drie punten ingelopen op Veldhoven en is het verschil nog vier punten.

Op zondag 2 oktober was de hal weer van 10.00 – 12.00 uur open voor iedereen die graag eens wil tafeltennissen. Dit is elke zondag zo. Het is gratis en je hoeft geen lid te zijn. Misschien is het ook iets voor u om samen met uw (klein)kind lekker sportief bezig te zijn. Wij zien u graag in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel, de koffie staat klaar.