Afbeelding

Hurkmans Plaatwerk kent prima seizoenstart

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Café-Zaal de Tapperij pakte ook in haar 3e duel de 3 punten. Ditmaal was het flitsend gestarte 1.FC Geerts aan de beurt. Een spannend duel eindigde in een 2-1 overwinning voor de huidig kampioen. Na een gelijk opgaande strijd in het eerste kwartier was het C. vd Bogaard die de defensie van 1.FC Geerts wist te verslaan en de 2-1 zegetreffer binnen schoot.

Koploper in de A-klasse blijft overigens Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs. Weliswaar met een duel meer gespeeld, maar ook met een doelsaldo wat klinkt als een klok. Inmiddels al 31 doelpunten voor. Het arme FC van de Burgt kon nauwelijks een vuist maken tegen het ontketende Lindeboom. Maar liefst 13-1 was de einduitslag. W. de Groot schoot zichzelf de topscorerslijst in met 5 treffers. A. van de Vegt deed ook een aardige duit in het zakje met 3 goals. J. Donkers, doelman van dienst, schoot zijn frustratie van zich af en redde zodoende de eer voor FC van de Burgt.

Hurkmans staat sinds deze week fier aan kop in de B-klasse. Nog ongeslagen en met een nette overwinning geboekt tegen Aben & Slag Advocaten die er niet aan te pas kwamen in dit duel. J. van der Leemputten was met zijn elastieke benen de motor van zijn ploeg en plaatste het speeltuig driemaal tegen het net. Zijn bijdrage was daarmee aanzienlijk in de met 5-1 gewonnen pot tegen Aben & Slag.

Na haar eerste zege wilde FC Avondrood deze avond dat een goed vervolg geven met een mogelijke back-to-back-overwinning. Daarvoor zou wel Meulensteen/ van Lieshout aan de kant moeten worden geschoven en dat was geen gemakkelijke opgave. Een snelle 2-0 achterstand werd nog wel teniet gedaan en een deja-vu-gevoel maakte zich meester van de mannen van FC Avondrood, maar met de 2e van de avond voor M. v.d. Laar werden met nog 2 minuten op de klok alle Avondrood-illusies aan gort geschoten. Meulensteen won voor de 2e maal dit seizoen en doet mooi mee op plek 4.

Het openingsduel van de avond was er eentje in de A-klasse. Danny Megens Keurslagerij trof in Heesakkers Administratie & Advieskantoor een gelijkwaardige tegenstander. Nadat er in de eerste 20 minuten vooral strijd was geleverd besloot T. van Mechelen dat het tijd werd om de 'deadlock' te breken. Voor R. Slaets even later het signaal om de beide teams weer in evenwicht te brengen. De 1-1 was ook de stand die na het laatste fluitsignaal op het scorebord stond.