Vlnr: Marthie van Alem, Rob de Fockert, Henry Pieloor, Arjen van de Tillaar
Vlnr: Marthie van Alem, Rob de Fockert, Henry Pieloor, Arjen van de Tillaar

Vrijwilligers ASV'33 in het zonnetje gezet

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - ASV'33 heeft zaterdag 5 november 5 top-vrijwilligers in het zonnetje gezet die zich alle 5 jarenlang hebben ingezet voor de jeugd middels een receptie in de kantine van ASV'33. ASV'33 is erg trots op deze vrijwilligers en beseft dat het in deze tijd erg bijzonder is dat mensen zich zo lang aan de club binden.

Als dank voor alles wat Arjen van den Tillaar en Rob de Fockert voor ASV'33 gedaan hebben ontvingen zij het 'blijk van waardering'. Henry Pieloor is benoemd tot 'Lid van verdienste van ASV'33' tijdens de receptie van ASV'33 wat op de jaarvergadering afgelopen maandag middels een luid applaus bevestigd werd. Henk Daniels, die zelfs bijna 50 jaar vrijwiliger is, is benoemd tot Erelid van ASV'33 wat op de jaarvergadering ook met een luid applaus bevestigd was.

Last but not least werd Marthy van Alem in het zonnetje gezet. De titels 'Erelid' en 'Erejeugdvoorzitter' waren eerder al aan Marthie vergeven dus was het mooi dat zowel Marthy als Henk de vrijwilligerspenning van Laarbeek mochten ontvangen uit de handen van wethouder van Zeeland.