Mark Rovers in actie namens ATTC'77
Mark Rovers in actie namens ATTC'77

Vaandelteam ATTC'77 ontvangt concurrent

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Twee maanden geleden verloren William Vlamings, Jean Paul Kanters en Bart Boetzkes nog met ruime cijfers in en tegen Bergeijk 3. Gedurende de daaropvolgende wedstrijden liepen de heren van het vaandelteam van ATTC'77 nog twee punten in maar de achterstand op de koploper bleef steken op vier punten. In de return op 31 maart werd getracht die achterstand te verkleinen.

Er werd menig spannend potje gespeeld, met overwinningen over en weer. Bart en Jean Paul wisten ieder twee wedstrijden te winnen en William bezorgde ATTC het vijfde punt. Het behaalde gelijkspel was een terechte uitslag gezien het verloop van de wedstrijden. Helaas schieten ze er niets mee op.

Bij het tweede team blijft het goed gaan. Deze week moest Budilia 3 eraan geloven. Frederieke van de Poel scoorde een hattrick en Johan Voorhout volgde goed met twee overwinningen. Samen wonnen ze het dubbel en invaller Henk van der Bruggen scoorde het 7e punt. Volgende week ontvangen ze koploper de Meppers 1 uit Heeze, het enige team waarvan ze in deze competitie verloren hebben.

Het derde team moest het opnemen tegen Veldhoven 4, waarvan ze in Veldhoven – enigszins geflatteerd – met 10-0 verloren hadden. Dat kon dus alleen maar beter. Henk van der Bruggen, die wederom een dubbele wedstrijd speelde, begon en verloor van invaller Stephan Gouw. Ook Karel van der Putten wist niet te winnen. Gelukkig was Mark Rovers in topvorm. Hij won zijn eerste wedstrijd tegen John Soree en daarna ook zijn beide andere enkels. Doordat Karel en Henk elk één wedstrijd wisten te winnen kwam de eindstand op 5-5. Met nog drie wedstrijden te gaan staan ze redelijk veilig op de vierde plek.

Het zevende team speelde uit tegen Valkenswaard 5 van wie ze thuis met 6-4 verloren hadden. Richard Doensen beet het spits af, maar had niet veel kans tegen Ton Beerens. Juul Verbeeten daarentegen had geen enkele moeite met zijn tegenstander Paul van der Meulen. Harm Steenbakkers kon helaas niet overtuigen tegen Henk Huynen, maar in de dubbel werd de stand weer gelijkgetrokken. Na de dubbel wonnen ook Richard en Harm van Van der Meulen. Vervolgens werden drie wedstrijden verloren toen Juul er in de laatste wedstrijd tegen Beerens een gelijkspel uit wist te slepen. Ze staan nu derde in hun poule in de 7e klasse H.

Overige uitslagen
Veldhoven 12 – ATTC'77 4 2-8
Valkenswaard 4 – ATTC'77 5 7-3
Budilia 8 – ATTC'77 6 3-7