Bart Wilms (ASV'33) voorkomt een 1-2 voorsprong van Woenselse Boys
Bart Wilms (ASV'33) voorkomt een 1-2 voorsprong van Woenselse Boys Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

ASV'33 laat punten liggen tegen Woenselse Boys

Aarle-Rixtel - ASV'33 heeft afgelopen zondag de winst uit haar handen laten glippen, door te veel kansen te missen. Al vanaf het begin probeerde ASV'33 het Eindhovense Woenselse Boys onder druk te zetten, en dat lukte aardig.

Na een goed genomen hoekschop van Ronnie Heijmans kon aanvoerder René de Vries inkoppen, maar de doelman kon met zijn vingertoppen nog redding brengen. Na 15 minuten de eerste kans voor de Eindhovenaren, maar tot twee keer toe bracht Marnic van Rosmalen redding. Even later wel de grootste kans voor ASV'33 in de eerste helft, na goed doorgaan van Thijs van Uden verscheen hij samen met René de Vries vrij voor het doel van Woenselse Boys, René de Vries kon de stuiterende bal niet het gewenste resultaat mee geven. Even later wederom een goede kans voor ASV'33, maar ook die werd om zeep geholpen. Woenselse Boys was kort voor rust nog dreigend middels een kopbal.

Direct na rust wederom een levensgrote kans voor ASV'33, vrij voor het Eindhovens doel wist Thijs van Uden dit buitenkansje niet te benutten. Aan de andere kant kwam Woenselse boys bijna op voorsprong, maar die inzet belandde op de paal. In de 60e minuut dan toch de voorsprong voor ASV'33, de snelle Thijs van Uden bracht de bal voor het doel, en stelde René de Vries in de gelegenheid om ASV'33 op een 1-0 voorsprong te brengen, de inzet van René was onhoudbaar voor de doelman 1-0. Maar ASV'33 vergat om de score uit te breiden en de zege zeker te stellen, diverse kansen werden gemist. Thomas Fritsen had de pech dat voor hem de doelpaal een doelpunt in de weg stond. Twaalf minuten voor tijd kreeg ASV'33 dan toch de deksel op haar neus. Niet goed verdedigen stelde Woenselse Boys in de gelegenheid om de 1-1 op het scorebord te brengen, en dit buitenkansje lieten ze zich niet ontnemen.

In de resterende tijd werd er niet meer gescoord, en was de 1-1 stand een feit. Komend Paasweekend heeft ASV'33 geen wedstrijd op het programma staan.

Opstelling ASV'33: Marnic van Rosmalen, Robbert Mol, Bart Wilms, René de Vries, Dennis Verbakel, Pim Dubois, Teun van Asten, Mark Smits, Thijs van Uden, Ronnie Heijmans, Nick Hendriks( 68e Thomas Fritsen).