Afbeelding

Doelpuntloos gelijkspel voor ASV'33 in Eindhoven

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Ook bij de 2e van de 4 Eindhovense ploegen die dit seizoen bij ASV'33 in de 4e klasse vertoeven, wisten de mannen van Han van Rosmalen niet de volle winst te behalen. Vol met vertrouwen na de fantastische wedstrijd de week hiervoor tegen Lierop, begon ASV'33 de wedstrijd tegen Woenselse Boys.

Maar het goede spel wat in de wedstrijd tegen Lierop op de mat gelegd werd, werd tegen Woenselse Boys helemaal niet gehaald. Het spel voltrok zich dan ook merendeels van de wedstrijd op het middenveld, en zeker in de 1e helft waren de kansen voor beiden teams op een hand te tellen. Ook omdat Woenselse Boys de week hiervoor een flinke zeperd had opgelopen tegen DBS, was het voor dit team zeer belangrijk om wederom niet met grote cijfers het onderspit te moeten delven. Daarom lag de nadruk op de verdediging om maar geen doelpunten tegen te krijgen, en werd door Woenselse Boys voor de aanval veelal de lange bal gehanteerd.

Het spel van ASV'33 was te slordig en door het vele balverlies kwam ASV'33 niet aan goed voetbal toe. Marnic van Rosmalen moest een keer ver uit zijn doel komen om een aanval van de Eindhovenaren te verijdelen, en daar stond een afstandsschot van Ronnie Heijmans aan ASV'33 zijde tegen over, en dan hebben ze de gevaarlijkste momenten voor een score wel samengevat in deze eerste helft.

Na de rust een iets beter Woenselse Boys, dat de grootste kans van de wedstrijd in de 53e minuut kreeg, de eerste inzet werd door de doelman van ASV'33 prima gekeerd, waarna de terugspringende bal hulpeloos door een speler van Woenselse Boys over het bijna lege Aarlese doel werd geknald. Een kleine tien minuten later de grootste kans van de wedstrijd voor ASV'33, Thomas Fritsen knalde de bal op de paal. Een kwartier voor tijd kreeg wederom doelman Marnic van Rosmalen de handen op elkaar van het Aarlese publiek, een schitterend en keihard afstandsschot van Woenselse Boys wist hij met een prachtige redding uit de linker bovenhoek te ranselen. ASV'33 drong nog wel aan, maar tot echt gevaarlijke doelpogingen kwamen ze niet meer, en was de dubbel blanke eindstand, de stand die voor beide het beste resultaat was wat deze middag te behalen was.

Komende zondag staat er geen wedstrijd op het programma, maar zondag 30 oktober mag ASV'33 thuis aantreden tegen de nummer 2 op de ranglijst, DBS uit Eindhoven, en hopelijk lukt het dan wel om een Eindhovense ploeg zonder punten huiswaarts te sturen.

Opstelling ASV'33; Marnic v Rosmalen, Pim Dubois, Bart Wilms, René de Vries, Pim vd Tillaart, Robbert Mol, Teun v Asten, Dennis Verbakel, Thijs v Uden (70e Nick Hendriks), Ronnie Heijmans, Thomas Fritsen.