Tessa van den Boogaard in actie namens ATTC'77
Tessa van den Boogaard in actie namens ATTC'77

Gelijkspel voor ATTC'77 5

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel – Voor het tweede team van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel is het dit hele seizoen al behelpen vanwege de geblesseerde Jos Beniers. Tot nu toe is het elke week gelukt om met invallers een compleet team op de been te krijgen. Deze week was Frederieke van de Poel verhinderd en speelde Johan Voorhout samen met invaller Karel van der Putten tegen Veldhoven 5.

Hierdoor begonnen ze al met een 3-0 achterstand. Gelukkig was Karel goed op dreef en won hij alle drie zijn wedstrijden. Johan begon wat slap waardoor hij van Bart Luijkx verloor, maar de andere twee wedstrijden waren voor Johan. Helaas konden Johan en Karel de zegereeks in het dubbel (8 uit 8) niet voortzetten, eindstand 5-5 en een voorlopig tweede plek.

Het vierde team van tafeltennisvereniging ATTC´77 kreeg koploper Geenhoven 3 op bezoek. Werner Doensen begon twijfelend tegen Bert Vooren, maar herpakte zich en wist er een nipte overwinning uit te slepen. Hierna had Vincent Braak geen enkele moeite met Theo Tuit en ook Jeroen Doensen scoorde punt na punt, 3-0. De dubbel was voor Geenhoven, waarna wederom drie enkels op rij gewonnen werden door de heren van ATTC´77. Vincent liet nog een steekje vallen tegen Ilse Senders, maar Werner en Jeroen wonnen ook hun laatste wedstrijd. Door deze overtuigende 8-2 overwinning hebben De Meppers de koppositie overgenomen van Geenhoven en staat ATTC derde. Volgende week spelen ze de laatste wedstrijd tegen de Meppers en wie weet kunnen ze dan nog een keer stunten.

Het zesde team speelde thuis tegen de bijna kampioen ATTV71-2 uit Asten. Het team van Asten heeft twee spelers die nog geen enkele wedstrijd verloren hebben. En ook deze week konden Koos Martinali, Johan Heurter en Tessa van den Boogaard daar niets aan veranderen. Wel wisten Tessa en Johan te winnen van de derde speler, Walther Roelen. Na deze 8-2 nederlaag staat ATTC derde in de zesde klasse op één punt achter Best 3. Volgende week kunnen ze in Best uitmaken wie de beste is en een promotiewedstrijd mag spelen.

Het zevende team draait goed mee in de 7e klasse en speelde deze week thuis tegen MTTV'72-5 uit Mierlo. Liet Marijn van Krieken in de uitwedstrijd nog een steekje vallen, nu won hij al zijn wedstrijden, net als teamgenoten Juul Verbeeten en Richard Doensen. Richard en Juul wonnen samen ook de dubbel waarmee de maximale score van tien punten bereikt werd. Volgende week spelen ze nog tegen De Meppers en dan zit het seizoen er weer op met naar verwachting een mooie derde plek.

Overige uitslagen
MTTV'72 1 – ATTC'77 1 2-8
ECVA 1 – ATTC'77 3 10-0
ATTC'77 5 – Budilia 6 2-8