Logo mooilaarbeek.nl
BCL-U17 met Joelle Timmers, Imke Wassenberg, Ainara Vandegard, Stijn Brouwers en Tim Kanters  | Fotonummer: 5fc0e3
BCL-U17 met Joelle Timmers, Imke Wassenberg, Ainara Vandegard, Stijn Brouwers en Tim Kanters (Foto: )
Sport

Eén wedstrijdpunt voor jeugdteam BCL

  Sportnieuws

Lieshout - Het leeftijdsteam tot 17 jaar heeft weer diverse partijen afgewerkt in de derde afdeling van de U-17 klasse. Ondanks maximale inzet, goed spel en vooral héél véél spelplezier zijn de Lieshoutse badmintonners er niet in geslaagd veel punten bijeen te sprokkelen. Alleen Joelle Timmers wist een singlepartij in de thuiswedstrijd tegen het Bestse Alouette binnen te halen en kon daarmee de uitslag een beter aanzicht geven. In de andere wedstrijden konden de teamgenoten haar dat niet na doen.

BVC'74-U17 – BCL-U17: 8-0
Koploper BVC'74 uit Cuijk heeft in de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van BCL laten zien waarom zij in deze U-17 klasse bovenaan staan. Het Cuijkse team heeft immers alle wedstrijden (tot op heden) gewonnen en zette, ondanks goed verzet de Lieshoutse badmintonners duidelijk aan de kant. Zo wisten Pepijn Kerkhof en Joelle Timmers in hun dubbelpartij in de tweede set toch wel tot tien tegenpunten te komen. Een hoeveelheid die in de andere partijen niet gehaald kon worden. Stijn Brouwers en Imke Wassenberg wisten wel flink tegenspel te bieden, maar konden onvoldoende scoren.

BCL-U17 - Alouette-U17/2: 1-7
In de thuiswedstrijd tegen de leeftijdgenoten uit Best was het (weer) zo ver: Joelle Timmers won haar singlepartij van Lisa Scheepers. Met 21-12 en 21-16 haalde zij zo weer een belangrijk wedstrijdpunt voor de Lieshoutse badmintonners binnen. Stijn Brouwers, Pepijn Kerkhof en Ainara Vandegard konden in de andere partijen helaas niet tot winst komen. Wél konden zij, vooral in de dubbelpartijen, flink tegenstand geven en in diverse games ruim boven de tien punten scoren.

BCL-U17 – BC Kerkdriel-U17: 0-8
De thuiswedstrijd tegen het Kerkdrielse badmintonteam liet veel beter spel zien, dan de uitslag doet vermoeden. Joelle Timmers en Imke Wassenberg waren in hun dubbelpartij dan ook dicht bij een wedstrijdpunt. Ook in andere partijen werd goed tegenstand gegeven en regelmatig boven de tien punten gescoord. Dat is een kenmerkend teken dat de tegenstand behoorlijk is. De Lieshoutse badmintonners streden voor wat ze waard zijn: helaas was dat deze keer onvoldoende om een wedstrijdpunt binnen te halen.

BCBH-U17 – BCL-U17: 8-0
Uiteindelijk kon in de uitwedstrijd tegen het Bladelse BCBH van een behoorlijk geflatteerde uitslag gesproken worden. De Lieshoutse badmintonners waren in diverse partijen érg dichtbij: zo verloren Imke Wassenberg en Joelle Timmers met de ultieme cijfers van 24-22, 21-19 van Veerle Kolsters en Gwen Janssen. In haar singlepartij wist Imke zelfs de tweede set met 18-21 te winnen. Omdat ook Tim Kanters in zijn dubbelpartij dichtbij was, maar uiteindelijk niet kon winnen doet de uitslag veel erger vermoeden dan de tegenstand in werkelijkheid was.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>