Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Eerste prijs voor judoka Sander Leenders

  Sportnieuws
Eerste plaats voor Sander Leenders  | Fotonummer: f952e9
Eerste plaats voor Sander Leenders (Foto: )

Mariahout - Acht judoka's van Judoclub Mariahout hebben deelgenomen aan het Lage Bandentoernooi georganiseerd door Judoclub Avanti te Lieshout. Dit toernooi werd op 10 februari gehouden in sporthal de Klumper.

Sander Leenders opende goed met een winstpartij op waza-ari. In de daarop volgende partijen wist hij door middel van mooie worpen met twee ippons de winst binnen te halen. Met overtuigend judo behaalde Sander een mooie en verdiende eerste plaats. Krijn van Lieshout kwam net als Sander ook goed uit de startblokken. Hij won zijn eerste twee partijen op ippon met respectievelijk een worp en een houdgreep. Helaas moest hij ondanks goed judo de winst aan de tegenstander laten in zijn laatste partij. Een verdiende tweede prijs met een gouden randje voor Krijn. Hij lijkt de winning mood weer terug te hebben gevonden.

Lise van Velthoven behaalde eveneens een mooie tweede prijs. Haar eerste partij was spannend en ging gelijk op. Lise behaalde de winst op beslissing van de scheidsrechter. Ook in de tweede partij ging ze vastbesloten voor de winst met een mooie ippon tot gevolg. De laatste partij kon ze helaas niet naar zich toetrekken, maar vandaag is weer gebleken dat Lise haar mannetje staat Tim Gielens wist in zijn poule met aanvallend judo één winstpartij binnen te halen en daarmee een derde prijs te bemachtigen. Peter van Lierop zat in een pittige poule met tegenstanders die een stukje groter waren. Ondanks dat wist hij goed stand te houden en uiteindelijk ook één partij naar zich toe te trekken. Peter behaalde een zwaar bevochten vierde plaats. Stephan van Lierop, Ilko Swinkels en Roan Linders wisten ondanks hun inzet deze keer helaas geen winstpartij binnen te halen. Dat resulteerde voor Stephan in een vierde plaats. Roan en Ilko werden beide vijfde.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>