Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 74a59b
Foto:
Sport

Jaarlijkse uitwisseling voor TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - Er hing liefde in de lucht afgelopen Valentijnsdag bij de tafeltennisvereniging in Beek en Donk. Liefde voor de tafeltennissport weliswaar, maar dat telt uiteraard ook op de dag van de liefde!

Na verschillende uitwisselingen in het verleden tussen de Eindhovense Studenten Tafeltennisvereniging Taveres en TTV Een en Twintig, werd al snel het idee geboren om hier een jaarlijkse traditie van te gaan maken. De uitwisseling is al jaren ontzettend positief bevonden door alle deelnemers van beide verenigingen. Op donderdagavond 14 februari is dan ook bevestigd dat de uitwisseling jaarlijks terug keert.

Dertig deelnemers van beide verenigingen zorgden voor een volle tafeltennishal. Vijf teams hebben het tegen elkaar opgenomen. Vier teams van drie tegen drie en één team van vier tegen drie hebben alle wedstrijden uitgespeeld. Vijf teams van verschillende klasse. Het was een uitermate spannende avond door de spelopzet. Alle gamepunten werden geteld en er werden altijd drie games gespeeld. Een wedstrijd kan dan eindigen in: 3-0, 2-1, 1-2 of 0-3. Een mooie avond voor zowel beginnende als gevorderde tafeltennissers!

Het eerste team bestaande uit Arie van Dommelen, Peter van den Eijnde en Jordi Kivits speelde gelijk, 15 tegen 15. Team 2 bestaande uit Jeroen Engelhart, Rowena de Haas en Joost van Goch, wonnen met 18 tegen 12 punten. Team 3, Paulos Kallah, Patrick Biemans en Ton Paardekooper wonnen met 19 tegen 11 punten. Team 4, Ad Coolen, Bert Coolen, Paul Brugmans en Eva Verrijt verloren met 16 tegen 23 punten. Het vijfde team, Tarek Abusdadao, Hans Eekels en Hamed Ali Sedaghat wonnen ook met 19 tegen 11 punten. Uiteindelijk wist TTV Een en Twintig van ESTTV Taveres te winnen met 87 punten tegen 72 punten. Een geslaagde avond voor de Beek en Donkse tafeltennisvereniging.

Competitiewedstrijden
Waar het vorige week een week stil lag, zijn er donderdagavond 21 februari weer gewoon competitiewedstrijden. Team 1, 2, 3, 4 en 5 spelen donderdagavond thuis in de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie over tafeltennis in Beek en Donk op www.ttveenentwintig.nl en like de tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het actuele tafeltennisnieuws.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>