Afbeelding
Foto: Joost Duppen

“Kom langs op de open dag van Zonnetij”

Zakelijk advertorial

Aarle-Rixtel - Op zondag 8 oktober is er van 14.00 tot 17.00 uur een open dag op Zonnetij in Aarle-Rixtel. Iedereen is welkom voor een kopje koffie of thee en de sfeer te ervaren. Bewoners, de Zorgboog en woCom zijn aanwezig om u meer te vertellen over het wonen en leven op Zonnetij en uw vragen te beantwoorden. 

Het prachtige Zonnetij biedt senioren de mogelijkheid om zo lang mogelijk thuis te wonen, zoals je dat zelf wilt. Zelfstandig, maar nooit alleen. In een veilige en vertrouwde omgeving. Een sociale plek waar je bewoners en buurtbewoners ontmoet en de mensen naar elkaar omzien. En, als het nodig is, is er zorg en ondersteuning nabij.

De appartementen worden verhuurd via woCom. De Zorgboog kan mensen met een langdurige zorgvraag voordragen. Hiervoor is er altijd een gesprek met de welzijnscoach van Zonnetij. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek (tel. 06-83222569).

Een fijne dag in de buurtkamer
In buurtkamer ’t Trefpunt ontmoet je elkaar. De buurtkamer is elke dag open voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid, activiteiten of gewoon een kopje koffie. Hier kun je ook dagelijks samen genieten van een warme maaltijd (3 gangen). Elke dag wordt er een ander menu geserveerd. Er staan dagelijks leuke activiteiten op het programma, georganiseerd door bewoners en buurtbewoners. Zo kun je creatief bezig zijn, een potje kaarten, beweeglessen volgen of van muziek genieten. Je hoeft niet te wonen op Zonnetij om mee te doen. Iedereen is welkom en kan meedoen!

Op meerdere dagen in de week van 10.00 tot 16.00 uur is er gezellige dagbeleving voor mensen die wat meer begeleiding nodig hebben. Tussen de middag wordt er samen gezellig gegeten.

Kom gezellig langs op de open dag zondag 8 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur!

Zonnetij
Heindertweg 87, Aarle-Rixtel
06-83222569
www.elkedageenfijnedag.nl