Özgür Kirlioglu van Het Buitenleven
Özgür Kirlioglu van Het Buitenleven Foto: Mark Barten

Het Buitenleven; voor al uw veranda’s en zonwering

Zakelijk advertorial

In de zomer lekker genieten van de zon óf na een lange werknacht ongestoord kunnen slapen in een goed geïsoleerde en donkere kamer? Maak dan kennis met Het Buitenleven in Beek en Donk! Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop en montage van veranda’s, tuinkamers, zonwering, rolluiken, screens, terrasschermen, uitvalschermen en markiezen. 

Het Buitenleven begon in 2014 en viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Eigenaar Özgür Kirlioglu werkte hiervoor zeven jaar lang als medewerker in een groter bedrijf en leerde daar de kneepjes van het vak. “In 2006 ben ik vanuit Turkije in Nederland komen wonen. Ik wilde snel aan het werk en toen kwam deze kans voorbij. Het beviel van beide kanten en zo heb ik daar zeven jaar lang met plezier gewerkt. In 2014 ben ik zelfstandig begonnen, ik kende het wereldje en wist wat er nodig was.”

Hoogwaardige kwaliteit
Inmiddels is Het Buitenleven gespecialiseerd in de verkoop en montage van aluminium en houten veranda’s, rolluiken, screens, zonwering, tuinkamers en zonneschermen. Daarbij staat de kwaliteit altijd hoog in het vaandel. “Wij leveren alleen maar in Nederland en Duitsland gemaakte producten. Zo weten we zeker dat de kwaliteit goed is, want we willen dat mensen er jarenlang plezier van hebben. Daarbij bieden we ook garantie aan; 5 jaar op zonweringsproducten en 10 jaar op veranda’s.” Naast dit alles werkt Het Buitenleven ook met de nieuwste technologieën, zoals het op afstand bedienen van de zonwering of screens met ritstechniek zodat deze onderhoudsvriendelijker zijn en beter bestand tegen de wind.

Vrijblijvende afspraak
Het Buitenleven kan uw huis gedurende het jaar beschermen, energiebesparender maken en daarbij ook het nodige comfort leveren. Ook interesse? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. “We komen dan langs op locatie en kijken samen met de klant naar wat de wensen zijn. Hierbij kunnen we ook advies geven over wat wij denken dat het beste is.” Daarbij hebben ze over het algemeen ook nog snelle levertijden. “Het ligt een beetje aan het type product, maar gemiddeld kunnen we binnen zes weken na akkoord al gaan uitvoeren.” Natuurlijk kan de klant er ook voor kiezen om de maten en het type product dat ze willen door te sturen per mail. In dat geval krijgen zij een offerte terug met daarbij de informatie over het type product.

Wat het werk volgens Özgür zo leuk maakt? “Je komt altijd bij mensen thuis om ze blij te maken met een nieuw en mooi product. Omdat we een breed assortiment hebben is daarbij ook geen dag hetzelfde en kom je in verschillende plaatsen in Nederland. Ik ga dagelijks met plezier naar het werk en draag dat enthousiasme graag over aan de klant.” Interesse in een product van Het Buitenleven? Neem dan een kijkje op de website voor de vele voorbeelden of neem contact op via 06-16425815 of info@het-buitenleven.com.