Deelnemers aan de oud-leden dag.
Deelnemers aan de oud-leden dag.

Oud-ledentoernooi bij BC Mixed

Sport Sport

Beek en Donk – Bij Badmintonclub Mixed was er op zaterdag 21 mei weer een jubileumactiviteit. In het kader van het 60-jarig bestaan was dit keer een oud-ledentoernooi georganiseerd. Naast het toernooi was er in de avond ook een heerlijk buffet en een uitdagende pubquiz voor alle deelnemers. Ook werd de splinternieuwe website van de vereniging onthuld en liet de geheime commissie van Mixed weer eens van zich horen. 

Rond de klok van 14.00 uur melden de eerste oud-leden zich bij sporthal d’n Ekker. Ruim een jaar hebben zij gewacht op dit evenement dat vanwege bekende redenen vorig jaar niet door kon gaan. In de kantine van de sporthal is het gezellig druk en halen mensen direct verhalen op van vroeger. Bijna dertig oud-leden hebben zich aangemeld voor een leuke dag die van start gaat met een toernooi. Er zijn ook een aantal actieve leden van Mixed aanwezig die graag mee wilden spelen met bekenden van weleer.

Fanatiek
Na een kort openingswoordje van voorzitter Ton Slaets kan het toernooi van start gaan. Omdat het voor velen lang geleden is dat ze voor het laatste gebadmintond hebben werd geadviseerd om rustig te beginnen. Maar het fanatisme van vroeger borrelde bij iedereen al weer snel op. Er werd van meet af aan volle bak gespeeld. Iedere wedstrijd duurde een kwartier en tussendoor werd de nodige rust in acht genomen. Ook te toeschouwers op de tribune genoten van de spannende wedstrijden die her en der ook van een heuse teller voorzien waren. Toen iets na vijven de laatste shuttles waren geslagen kwam iedereen moe, voldaan en ongeschonden van de baan.

Avondprogramma
Na een welverdiende douche werd het programma voortgezet in de kantine van de sporthal. Daar sloten nog enkele oud-leden aan die niet mee konden doen aan het toernooi. Bijna zestig mensen genoten van een heerlijk bourgondisch en Duits/Oostenrijks buffet. Voor aanvang van de pubquiz werd de volledig vernieuwde website van BC Mixed gepresenteerd. Een moderne, dynamische en overzichtelijke site die de moeite van het bezoeken waard is. Bas en Ruud Fransen presenteerden vervolgens een pittige, maar hele leuke quiz die wederom het fanatisme in de deelnemers naar boven wist te brengen. Tijdens de quiz liet ook de geheime commissie van BC Mixed nog van zich horen. Zij verrasten drie oud-leden met een strippenkaart voor een aantal gratis badmintonavonden bij BC Mixed. Na de prijsuitreiking van de quiz werd er nog even na geborreld waarmee de leuke dag werd afgesloten. Voor foto’s van deze leuke dag en andere info bezoek je www.bcmixed.nl. Uiteraard volg je de vereniging op Facebook en Instagram.