Afbeelding
Foto:

B.C. De Ganzeveer op wereldreis

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Ondertussen trainen de leden van B.C. De Ganzeveer alweer een aantal weken na het versoepelen van de coronamaatregelen. Op donderdag 12 mei werd daarom het Back Together toernooi georganiseerd om te vieren dat er weer vrijuit gesport kon worden. Zowel leden als niet leden mochten hieraan deelnemen. Het was een drukke avond waarin veel spannende wedstrijden werden gespeeld. Alle winnaars van harte gefeliciteerd en een extra dank je wel aan Oskar Martens voor het organiseren van het toernooi!

Hoewel het seniorenfeest voor november op de planning stond, konden de leden op zaterdag 14 mei eindelijk ‘op wereldreis’. Om 20.00 uur werd iedereen bij de incheckbalie verwacht om het ticket te controleren. Aan boord van Ganzeveer Airlines zaten Egyptenaren, Oostenrijkers, Hawaiianen en Chinezen. Om 20.30 uur vertrok het vliegtuig en ging iedereen vervolgens om beurten langs verschillende landen. Zo werden er puzzels gemaakt in Italië, ijssculpturen in Groenland en werd er gedart in Engeland. Daarnaast ging iedereen ook nog limbodansen in Trinidad, zingen in Mexico en werd er een sushi estafette gedaan in Japan. Tussendoor en aan het einde werd er ook nog een stop gemaakt in Monaco, waarbij er gegokt werd aan het rad voor extra punten of punten in mindering. Aansluitend begon het feest waarbij iedereen de tijd had om na te praten over hun wereldreis. Hopelijk heeft iedereen het gezellig gehad.

Wil je nu ook graag een keer mee komen badmintonnen? Neem dan contact op via info@ganzeveer.nl voor een gratis proefles.