Afbeelding
Foto: Martijn van den Baar

ELI Meidenacademie

Sport Sport

Lieshout - De afgelopen vier jaar is het meidenvoetbal bij ELI spectaculair gegroeid. Met ingang van het seizoen 2022/2023 starten ze bij ELI dan ook met de ELI-meidenacademie. Het doel hiervan is om de meiden nog meer met elkaar in contact te brengen, in iedere jeugdcategorie een meidenteam te starten en een doorstoom naar de ELI-vrouwen te realiseren. Het motto is ‘Vriendinnen maak je bij ELI’.

Bij de ELI-meidenacademie staat het plezier onder meiden centraal. Daarnaast willen ze graag van en met elkaar leren. De ELI-meidenacademie biedt meiden extra activiteiten rondom voetbal en vriendschap. Dit komt in de praktijk neer op vier keer per jaar een gezamenlijke voetbalactiviteit & drie keer per jaar een nevenactiviteit. Aan het begin van ieder seizoen wordt de kalender met de activiteiten van de ELI-meidenacademie gepubliceerd. Als tipje van de sluier staat bijvoorbeeld in juni 2023 een zomerfestival op de agenda. Houdt de site van ELI in de gaten en noteer de activiteiten in je agenda!

Alle meiden van ELI hebben automatisch toegang tot de ELI-meidenacademie. Nog geen lid? Meld je dan direct aan als lid via www.rkvveli.nl/leden of vraag eerst een proeftraining aan. Ook als je het spelen van een wedstrijd nog te spannend vindt mag je lid worden, waarbij je in het begin alleen meetraint en deelneemt aan de ELI-meidenacademie. Heb je verder nog vragen, dan kun je die stellen aan Maike of Nicole via mailadres ledenadministratie@rkvveli.nl.