Afbeelding

Week vol winst en een winterkampioen bij Bedovo

Sport Sport Sport

Week vol winst bij Bedovo

Beek en Donk - Het was een goede volleybalweek voor Bedovo. Bijna alle teams speelden en bijna allemaal wisten ze te winnen. 

Helaas wisten als enigen de dames van Buitenzinnig in de recreantencompetitie net niet te winnen van Grotel’s Genieten. Zij verloren in een spannende wedstrijd met 2-1 (17-25, 25-21, 25-16). Voor de heren recreanten, Nevobo dames en bij de jeugd was er meer succes. Bedovo ging daar in iedere wedstrijd met de winst aan de haal. Als kers op de taart wist meisjes C met een simpele overwinning het winterkampioenschap te beklinken.

De heren recreanten van Sportshop Laarbeek wonnen in drie overtuigende sets van Idem 1. Deze 3-0 overwinning bracht ze voorbij directe concurrent Verhofstad / Ridderhof waardoor Bedovo nu koploper is in de 1e klasse. Café Thuis Bedovo dames 2 ondervond iets meer tegenstand in Ovoco dames 1. Na een razende eerste set, werd de tweede set spannender. De 3e set lieten zij zelfs door hun vingers glippen, maar ze herstelden zich op tijd om de vierde set en daarmee de wedstrijd te winnen. 

De jeugd van Bedovo had zowaar nog een betere week. Jongens B1 maakte een vliegende start. In sets van 25-11 en 25-8 bliezen zij Velden jongens B1 van het veld. Daarna werd de strijd iets spannender, maar de winst kwam nooit in gevaar. 4-0. Ten slotte zette meisjes C haar overwinningsreeks voort door eenvoudig van nummer 2 Spirit te winnen. Dat was niet alleen goed voor hun achtste overwinning op rij, maar ook voor het winterkampioenschap! In deze eerste seizoenshelft waren zij duidelijk de sterkste en wist slechts een team een setje af te snoepen. De laatste twee wedstrijden zijn daarmee slechts een formaliteit en kunnen bij wijze van zegeronde worden uitgespeeld. Een mooie gelegenheid om als team voor te bereiden op de tweede helft, waar ongetwijfeld nieuwe uitdagingen wachten.