Afbeelding

Running Team Laarbeek doet weer mee aan Roparun

Sport Sport

Laarbeek - Running Team Laarbeek zal op 27, 28 en 29 mei voor de 15e keer deelnemen aan de Roparun. Op zaterdag 27 mei wordt gestart op vliegbasis Twente, op maandag 29 mei hoopt het team na 530 kilometer te finishen op de Coolsingel in Rotterdam. 

Aarle-Rixtel en Lieshout zijn ook weer in het parcours opgenomen. Hier zal Running Team Laarbeek op eerste Pinksterdag rond het middaguur passeren. Doelstelling is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor patiënten met kanker om het motto van de Roparun te kunnen uitvoeren: ‘Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Hier moet u denken aan steun aan Hospices, inloophuizen en andere instanties die met zorg voor kankerpatiënten te maken hebben. Het afgelopen jaar heeft Running Team Laarbeek mooie donaties kunnen doen aan de hospices in onze omgeving, dankzij het gewonnen bedrag van de doorkomst in Aarle-Rixtel van 2021. 

Running Team Laarbeek heeft nog enkele vacatures voor het team; zo zijn ze nog op zoek naar een reserve loper, twee begeleiders op de fiets en hulp voor de catering. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Mies van Berlo via mjcvanberlo@onsbrabantnet.nl of 06-12894837.